Що нового?

Набір учасників [Блог приватного трейдера] навчання трейдингу по фігурах

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6986 ГРН
Учасників: 0 з 151
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

постійний читач мого блогу знає, що я торгую по фігурам технічного аналізу, і віддаю їм пріоритет у прийнятті рішення для входу в позицію. Також, фігури дуже добре допомагають в управлінні вже відкритими позиціями: дають вектор діям. Вся моя торгівля, по суті, зводиться до торгівлі графічних формацій, як класичних, так і інших, які я знайшов.

але не все так просто. Проблема в торгівлі по фігурам полягає в крайньому ступені суб'єктивності їх знаходження, побудови, і торгівлі по ним. Дай кільком трейдерам один і той же графік, і кожен знайде в ньому свої формації. Та чого вже там говорити, коли навіть в популярній літературі, повно неясностей. Я дуже довго шукав рішення проблеми, тому що бачив, який величезний потенціал несе в собі торгівля по фігурах.

мені вдалося знайти метод відпрацювання формацій, який я до цього дня використовую в торгівлі, як основний. Найголовнішим його достоїнством, є відсутність " подвійного тлумачення. Фігура знаходиться і торгується однозначно, за певними правилами. Також, важливим моментом, є набір дій в разі, якщо фігура "піде на злам", що не дасть надмірних втрат на ринку. Тобто виходить універсальний інструмент, який дозволяє торгувати ринок за фактом, підлаштовуючись під нього, а не торгувати свої очікування, як це робить більшість.

найголовнішими якостями фігур є:
  • універсальність: підходять для будь-якого ринку (FOREX, біржа РФ, західні ринки, криптовалюта). Фігури є на всіх таймфреймах. Знаходяться і торгуються однаково.
  • довговічність: формації були 100 років тому, є зараз, і будуть потім. Це природа ринку і психологія натовпу, вони взаємопов'язані, і нікуди не дінуться.
  • Робота з першоджерелом: тут навіть і коментувати нічого не треба. Торгівля йде з використанням тільки графіка ціни. Ніяких індикаторів, фундаменталу та іншої маячні, яка плутає в ухваленні рішення і тільки суперечить один одному. Мінімум візуального навантаження і максимум комфорту в торгівлі.
  • завчасно визначення мети: фігури дають можливість точно розрахувати мету руху.
    я навчу вас знаходити фігури на стадії зародження, відпрацьовувати їх з мінімальним ризиком і вичавлювати прибуток по-максимуму. Навчу працювати з ситуаціями, коли фігура "йде на злам", щоб максимально знизити ризик. Ми будемо щодня розбирати формації, які були на ринку за день. Ви зрозумієте, що для комфортної торгівлі, крім фігур нічого більше і не треба. Це не складно, витончено і ефективно.

Якихось особливих навичок не буде потрібно. Досить знання азів, і вміння здійснювати операції в терміналі.

https://privatelink.de/?https://madeyourtrade.ru/

Угорі