Що нового?

Набір учасників [Boosty] набір модів Skyrim SE наступного покоління 700 графічних модів. Тариф Vip банда (Коро4е)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 258 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 268.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте:
збірку Skyrim SE Next Gen Mod Pack 700 графічних модів
  • у збірці близько 700 графічних модів. Кращі графічні моди для топ ПК. У збірці тільки необхідні геймплей моди без яких нікуди + фікси і трохи інтерфейсу. Персонажі лор.
  • максимально красива графіка. Збірку я збирав дуже давно для майбутніх збірок, на сьогодні вона не актуальна, а так як Гугл підписку не можна продовжити, оновити архів я просто не можу, тому качайте як є, але все ж вона виглядає дуже гідно, у мене на неї просто немає ніяких планів бо її потрібно збирати з нуля .
  • збирав у листопаді 2020, всі моди що виходили після Я не ставив. Пропозиція оновити ЕНБ краще проігнорувати.
1. Встановити Skyrim SE (Ліцензія/Нова піратка/Стара піратка), запустити лаунчер і налаштувати гру.
  1. Закинути вміст архіву в корінь гри
  2. Встановити Nexus Mod Manager, в пошуку вибрати галочку Skyrim SE і натиснути "Quick Startup"
  3. Відкриється прога і у вкладці Plugins вибрати зліва "Import a Load Order" і вибираємо текстовик LoadOrder з кореня гри, плагіни активуються і будуть поставлені в правильному порядку. Закриваємо програму
  4. Викачуємо FPS Grass Booster і встановлюємо через NMM (Вкладка mods і зліва значок пазла, тикаємо двічі на мод в списку), в установнику вибираємо Enhanced Landscapes. Відкриваємо папку з грою і шукаємо файл Grass FPS Booster і в ньому налаштовуємо рядок iMinGrassSize, чим більше число тим вище фпс і менше щільність, для відеокарт 3060-3070 оптимальне число 45-60.
  5. Викачуємо Патч для відкату ліцензії, просто запускаємо і тиснемо кнопку патча (якщо у вас нова версія гри після обнови AE)
  6. Грати. Запустити через SKSE Loader який лежить у корені гри

https://privatelink.de/?https://boosty.to/kopo4e

Угорі