барельєф — унікальна техніка створення об'ємного зображення, завдяки цьому методу, ідея як зупинити час, "заморозити", запам'ятати радісний настрій, стала реальністю!
На курсі "Ботанічний барельєф" відбувається процес повного занурення і взаємодії з природою. Ми не копіюємо і не намагаємося робити її краще, ми лише підкреслюємо витонченість природи зупиняючи час!
природа досконала і мені вдалося зберегти її красу! Я щаслива поділитися з вами чарівним моментом своєї творчості!
для кого цей курс:
Ботанічний барельєф-витвір Декоративно Прикладного мистецтва. Буде цікавий флористам, дизайнерам інтер'єру і всім хто хоче навчитися створювати портрети квітів!
Основна сфера застосування:
Курс є базовим і не вимагає спеціальних навичок, ви можете приєднатися в будь-який час;
Завдання виконуються з підтримкою педагога, я буду відповідати вам в письмовому вигляді;
про курс:
Курс складається з відео-ролика з детально відзнятим матеріалом;
Методичний матеріал з покроковою інструкцією, розбитий на уроки;
на курсі Ви дізнаєтеся:
На курсі "Ботанічний барельєф" відбувається процес повного занурення і взаємодії з природою. Ми не копіюємо і не намагаємося робити її краще, ми лише підкреслюємо витонченість природи зупиняючи час!
природа досконала і мені вдалося зберегти її красу! Я щаслива поділитися з вами чарівним моментом своєї творчості!
для кого цей курс:
Ботанічний барельєф-витвір Декоративно Прикладного мистецтва. Буде цікавий флористам, дизайнерам інтер'єру і всім хто хоче навчитися створювати портрети квітів!
Основна сфера застосування:
- Інтер'єрне оформлення;
- салонів краси
- флористичних студій
- весільних салонів
- приватних квартир
- ексклюзивний подарунок своїми руками
Курс є базовим і не вимагає спеціальних навичок, ви можете приєднатися в будь-який час;
Завдання виконуються з підтримкою педагога, я буду відповідати вам в письмовому вигляді;
про курс:
Курс складається з відео-ролика з детально відзнятим матеріалом;
Методичний матеріал з покроковою інструкцією, розбитий на уроки;
- 6-и лекцій
- 3-х практичних робіт
на курсі Ви дізнаєтеся:
- про матеріали використовуваних при створенні Ботанічного барельєфа
- про важливі нюанси роботи з глиною
- Як правильно зберігати глину і підготувати до наступної роботи
- Як створити рівну площину для зліпка
- Про особливості композиційного рішення в Ботанічному барельєфі
- створите Об'ємне панно з портретами квітів (діаметром 23 см.)
- як декорувати і оформляти Ботанічний барельєф
- як і де можна застосовувати наш Арт-об'єкт
https://privatelink.de/?http://art-makarova.ru/onlayn-kursyi/