Що нового?

Набір учасників [Божевільний маркетер] тобі можна все. Тариф-Стандарт (Єгор Ганін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
я зараз з цікавістю спостерігаю за людьми, які намагаються вирішувати бізнес-завдання суцільними бізнес-інструментами. Більше наймати людей, більше клієнтів, більше трафіку. все те ж саме, тільки більше.

А тепер уяви новачка-проліска, який прийшов в спортзал. Він бачив як Шварценеггер у фільмі качав біцепс, піднімаючи гантельку. Ну і повторює це раз по раз. все те ж саме, тільки більше. що через рік? У нього роздута біцуха. А інша рука-тонюсенька. Через перекосу маси хребет дає збої. Хребет тягне за собою проблеми з нирками.

З проліском безглуздо так? Але з бізнес-інструментами хлопці вважають як?

Ось це почуття, коли здається що в інформації золото — це просто гра дофаміну. Ти на дофаміновій голці. Не більше не менше. Ти не отримуєш інших задоволень. Ти навіть слухаєш курси і голосові на 2х))) щоб більше інформації увібрати. Інфа, інфа, аааа! БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ.
Їм невтямки, що звички з хобі, особистого життя, медитацій, спорту, харчування, сексу формують нейронні зв'язки, які потім допомагають в бізнесі.

Випиті сьогодні 2 літри води крім здоров'я, сформують у тебе звичку досягнень. А на завтра ти вже на автоматі продаси Клієнту по кайфу.

але кому це треба?
Адже це не заміряти як бізнес-інструмент))
Тут наскрізний аналітики Немає, яка покаже що гра на гітарі посприяла продажу на 1 000 000 рублів.

Простіше 3 роки Шукати Бізнес-інструменти, тестувати гіпотези, ніж витратити 30 днів на вироблення корисної звички, і отримати результати на 31 день або вже протягом 30 днів.

про гроші.
Я люблю робити компліменти. Хоча багато їх роблять в стилі:

• "ти красива"
  • "ти розумний"
  • "ти сильний"
  • "ти класний"
Це, звичайно, приємно комусь. Але марно для тебе абсолютно. Комплімент-це інструмент формування бажаного для тебе оточення. Не вистачає тобі уваги? Ти кажеш людині"Ти так класно вмієш приділяти мені увагу". Не вистачає допомоги від людини? "Ти так круто вмієш допомагати і виручати".

причому тут гроші?

Те ж саме ми з тобою будемо проробляти щодо себе для заробляння грошей. Багато адже чисто мізками діють для досягнення цілей. Чисто логікою, розумом. Але всередині нас є мавпочка, якій насрати розумний ти чи ні, вона заробить гроші і буде пищати від задоволення.

Цю мавпочку ми і будемо намацувати, і натаскувати на наш дохід.

єдиний надійний вічнозелений джерело доходу.
Тут логічно припустити, що це ти сам. Так це так, але я зараз про бізнес-інструмент.

Я про те, що залишиться з тобою навіть якщо ти втратиш бізнес і джерела доходу.
Я про те, чому у тебе люди будуть купувати, навіть якщо у тебе немає команди і бізнес-процесів.

Я про, Його Величність, особистий Бренд. Мені дуже подобається це формулювання.
Особистий-від слова особистість. І це слово стоїть на першому місці.

особистий Бренд = це коли тобі платять за те, який ти є.

Головна наука особистого бренду-знайти те, який ти є. І насрати, що це комусь може не сподобатися і навіть прикинь, якщо він не поставить зайвий лайк.

Пам'ятаєш 5-річного пацана на початку статті? Він справжній. Такий який є. І всередині кожного сидить 5-річний пацан і дівчинка. За них нам і платять, навіть якщо так не вважають.

Весь наш життєвий шлях-це спроба заштовхати цього пацана/дівчину глибше. Заглушити їх. Наростити навколо них звуконепроникну оболонку. Одягти футболку Петра Осипова, зверху натягнути кофту Аяза Шабутдінова, пальто Ігоря Рибакова, і шубу Оскара Хартманна.

І здається мені, жарко в цьому.

WELCOME TO the КАЙФ

ну що, я як міг привертав довгим текстом потрібних мені людей і відштовхував тих, з ким нам не по дорозі.

дякую за те, що Ви підтримували мій контент шаленою активністю і теплими словами. Я всіх вас читаю і лайкаю. Це дуже приємно.

продавати Вам для мене так само приємно

[про]давати — саме так для мене це слово звучить. Я не зміг встояти, щоб не замутити цей інтенсив. Адже якщо я безкоштовно вам дарував такі бомбические емоції і інсайти, то я уявляю, як можу сильно поліпшити ваші життя за гроші.

І ще до оформленої ідеї ви вже чекали старту. Це круто.

На мої 30 років-це найкраще що я робив.
Це як подарувати вам усі мої 30 років досвіду за кілька годин. Це як подарувати вам усі мої гроші та досягнення.

2 вогненних дня. Сумарно на 8-10 годин контенту.

9 та 10 липня, субота та неділя.
У форматі ефірів, де ви зможете задати свої питання.

Про життя, гроші, особистий бренд.
Про кайф від усього, що ти робиш. Про те, що до чого не торкаєшся — все перетворюється в золото.

9 липня, субота. Ефір о 09: 00 за мск. Тривалість ~ 3-4 години.Записи будуть.

Що цікаво, ви не знайдете цього десь в одному місці. Немає якоїсь ідеології, крім методу Гоніна, яка все це дає. Цього не дають на курсах. Вас просто кидають ебашіть. А ебашіть не у всіх виходить.

Після цієї частини ви зможете будь-які тверді інструменти вивчати, освоювати, впроваджувати і отримувати результат. І то не факт, що Вам навіть інструменти знадобляться. Ви тупо завернете цілі на внутрішній стихії.

Це не про мотивацію, якої вистачає на 1-2-3 дня.
Це про вічний акумулятор.

результати 1 частини:
  1. ти виявиш, що тобі більше не потрібні чужі обіцянки. Не потрібно чужу думку і погляд. Ти побачиш, що все за що берешся — виходить. Немов по маслу.
  2. ти побачиш, що в житті не залишилося щось, з чим доводиться миритися і терпіти. Тобі все в кайф. Кожен момент життя.
  3. піде страх втратити все. І навіть втративши все, ти повстанеш Феніксом.
  4. продажі будуть приносити задоволення і гроші. Не потрібно буде вічно орієнтуватися на чек-листи, скрипти та інструкції.
  5. ідеї по проектах будуть самі собою народжуватися. Круті, незвичайні, прибуткові. Такі, що люди будуть ахати і охати.

9 липня, субота. Ефір о 16: 00 за мск. Тривалість ~ 2-3 години.Записи будуть.

Що у тебе з грошима? Які стосунки?
    Меркантильні? Мовляв, заробляйтеся, я на вас стільки всього купити хочу ...
    Або навпаки, невизначені? Мовляв, мені б соточку або лямчик, а вже витратити я зможу. В крайньому випадку, відкладу.

Відповідь Ні там, ні тут. Обидва підходи марні.

результати 2 частини:
    1. ти бачиш, що до тебе приходять гроші, які навіть не планувалися. Мета по доходу може бути запросто перевиконана, і для тебе це буде природно.
    2. ти будеш вивозити ті моменти, коли не знаєш, як ще заробити. Що зробити, що придумати. Ти перестанеш кидатися за 100500 ідей, з яких жодна або не буде доведена до кінця, або не дасть очікуваного результату.
    3. проблеми, які будуть зустрічатися на шляху до точки Б, замість роздратування будуть приносити гроші. І гроші в кайф.

10 липня, неділя. Ефір о 09: 00 за мск. Тривалість ~ 3-4 години.Записи будуть.

Люди купують у людей. Ага, ага. Ну, ну. Чувши.
      Тільки не кожен усвідомлює глибину цієї фрази. Якщо ти людина, це не означає що у тебе будуть купувати)))
      Проблема в тому, що в соц.більшість власників особистого бренду взагалі людьми - то не сприймають. Просто картинка. Просто Розмовляюча голова. Просто якийсь персонаж.

Ось і виходить.
      Люди купують у людей. Але тільки людиною ще потрібно стати для того, щоб купували.

Тут будуть інструменти. Готові схеми і плани. І нанизувати ми їх з вами будемо вже на міцний каркас.

клієнти. Клієнт. Клієнт. Джерела клієнтів і способи їх конвертації в гроші.
результати 3 частини
  1. ти навчишся робити контент легко, приємно і прибутково. просто факт трансляції твоїх щирих думок стане джерелом доходу.
  2. знайдеш надійні джерела клієнтів.
  3. навчишся керувати реакціями аудиторії. Залучати потрібних тобі людей.
  4. позбудешся від непрацюючих формул, схем і алгоритмів. І перестанеш шукати нові, вічно розчаровуючись.
я не буду тебе зараз ніжно роздягати на бабки, намагаючись уламати під приводом "інвестуй в себе" або "це щось там за вартістю якої-небудь чашки кави".

мені від щирого серця чесно максимально щиро ...

... поебать, якщо навіть всі 100 місць не будуть зайняті. Навіть якщо це буде 1 людина. Але мені точно не все одно що це за людина буде. Якщо ви розраховуєте вписатися за 1 — 2к і отримати цінність за мій досвід і мої вкладення в себе-проходьте повз.

Якщо ти ходиш по складчинах і розраховуєш, що тобі це дасть ефект більше, ніж ти заслуговуєш — прапор тобі в руки.

дивно йти на інтенсив щодо підвищення власної цінності, і при цьому думати: "щас заплачу 3000 рублів, а далі вже почну себе цінувати" )))))))))))
Мені не потрібні ті, хто не цінує себе настільки, що витрачає на поліпшення свого життя менше ніж за кредити, подарунки іншим людям, або походи в ресторан.

Ні, я не заламаю цінник.
Просто я призначаю її такою, щоб не відчувати, що образив себе тим, що продешевив.

мені точно потрібні ті, хто приймає рішення миттєво. Хто вже з факту покупки вичавлює цінність, формує навик швидких дій і таким чином кладе цеглинка в створення нової нейронної ланцюжка.

У таких хлопців все вийде з тим, що я дам.

https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-136630982_52010

Угорі