Що нового?

Придбаний [BrainHack.wtf] психологічна аптечка 6.0 (Василь Смирнов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 91
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що таке "психологічна АПТЕЧКА"?

Це "аптечка" для психолога? Ні.
це" аптечка " замість психолога. Щоб надати собі першу психологічну допомогу. Самостійно. І підійде для тих, кому спочатку потрібно пояснити, як працює психіка (і чому), а тільки потім давати якісь техніки.

Ідея аптечки дуже проста і прийшла зовсім спонтанно.
Коли я експериментував з Instagram (Я не дуже люблю всі ці соцмережі), то в якийсь момент мені захотілося дізнатися, чи зможу я за пару прямих ефірів розповісти про психологію.

Розповісти про те, як працює їх психіка і що слухачі можуть швидко зробити, щоб прямо на занятті навести порядок у своїй голові.
Причому, розповісти зрозумілою мовою. Для НЕ фахівців. Але розповісти так, щоб потім кожен слухач міг почати покращувати своє життя відразу ж.
І ось в якийсь вечір я взяв в руки смартфон, направив камеру на себе і почав розповідати.

трапилися дві цікаві речі.

Перше-слухачі ревіли від захвату(див. відгуки нижче). Тому що було цікаво, жваво і всі техніки, якими я ділився, були випробувані слухачами на собі і спрацювали!
Друге - я зрозумів, що мені не вистачило часу і я заганяв темп.

Тому я провів ще одну Аптечку... отримав зворотний зв'язок... поліпшити... провів ще одну Аптечку... І ось тепер я готовий представити найкращий, фінальний варіант.
У цій "аптечці" я врахував всі побажання попередніх учасників (а це було більше 300 осіб).
Тепер все краще, зрозуміліше і потужніше!

чому мене варто послухати?

6 простих і зрозумілих причин:

1. Я-дипломований практикуючий психолог. Член міжнародної професійної асоціації психологів.

2. 112 моїх клієнтів написали про те, як моя терапія покращила їхнє життя. І продовжують писати.

3. Я не просто психолог, а короткостроковий психолог. Це означає, що я націлений на якнайшвидший результат клієнта, а не на те, щоб розмотувати його на гроші роками. Тому використовую тільки результативні швидкі техніки допомоги.

4. Я серйозно вивчаю психологію з 2008 року і грунтовно опрацьований сам. За цей час я випробував на собі величезну кількість шкіл, технік, підходів і методів. І освоював тільки ті, які допомогли мені самому. Що дає мені моральне право навчати цього інших.

5. Я позбавив свого старшого сина від серйозного психосоматичного захворювання, з яким не могли впоратися кращі хірурги Москви після 6 операцій. Це не жарти. І перші сиве волосся у нас з дружиною виникли саме в ті моменти. Але ось уже два роки як з Федею все просто відмінно.

6. Ну і розповідаю я все цікаво, жваво, захоплено... а головне-системно і без води. Бери і роби. Або кайфуй і слухай

вміст "АПТЕЧКИ"

День 1. Як влаштований мозок і навіщо це знати, якщо хочеш бути щасливим за своїм бажанням
  • Три поверхи мозку і як привести їх в гармонію
  • чарівний світ стимулів і реакцій (і як їх приручити)
  • інстинкти, емоції і рішення (як посилити якість рішень використовуючи емоції і інстинкти або як подружитися з емоціями і приручити інстинкти)
  • Пам'ять, досвід і "режим внутрішнього адміна" (як змінюють свої реакції на подразники зовнішнього світу)
  • керована інтуїція
День 2. Психотравми і негативні переконання зрозумілою мовою
  • поріз пальця і "поріз психіки" - неминуча єдність (і палець, і психіка-заживуть самі, але за однієї умови...)
  • психотравми і обмежуючі переконання (причини твоїх нещасть)
  • "гумки" спереду і ззаду
  • "цибулина" психологічних проблем і симптомів
  • як недобросовісні (або просто погані) психологи роками водять себе за ніс (а заодно і своїх клієнтів)
  • що може і чого не може традиційна медицина(і що замість цього)?
  • техніка самодіагностики будь-якої своєї емоційної проблеми або незрозумілої життєвої ситуації
День 3. Як і навіщо досягаються цілі
  • Як ставити цілі, щоб вони збувалися (притягнути бажаний результат, енергію і людей, які тобі в цьому допоможуть)
  • чому цілі не досягаються (3 простих способи самодіагностики)
  • невірні стратегії досягнення цілей (чим небезпечні і чому)
  • про що замовчують тренери і коучі, але без цих трьох речей будеш блукати в лабіринтах свого розуму, як в трьох соснах
  • потужні і прості техніки постановки цілей
  • особливості роботи з грошовими цілями (про це воліють мовчати на популярних тренінгах)
День 4. Профілактика і самозцілення
  • техніки, техніки, техніки, техніки і знову техніки
  • дві години практик, щоб побачити і закріпити на собі ефект вмісту"Аптечки"
День 5. Секретний бонус

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://brainhack.wtf/product/psihologicheskaya-aptechka-6-0/

Угорі