на лекції ви дізнаєтеся про важливі секрети творчого процесу створення ілюстрованої книги, особливості поглядів, принципів і способу мислення професійного ілюстратора від художниці і дизайнера з Португалії Маріани Ріо.
Як ілюстратор з більш ніж десятирічним професійним досвідом, Маріана поділиться своїм поглядом на життя ілюстратора.
" я рада проживати життя, витрачаючи свої дні на створення ілюстрацій, персонажів і візуальних оповідань для видавництв, дизайн-студій і компаній з різних куточків планети. І прагну вчитися і прогресувати кожен день, працюючи з кожним проектом. Я також люблю ділитися своїми знаннями, і я сповнений рішучості зробити людей, які працюють зі мною, щасливими і успішними"
" я живу певним чином, який, сподіваюся, робить мене краще, як професіонала. Ця лекція покаже вам фрагменти того, що означає Бути ілюстратором зсередини"
Онлайн-лекція пройде у форматі Zoom-відеоконференцій, з послідовним перекладом на російську мову.
на лекції ви дізнаєтеся
Як ілюстратор з більш ніж десятирічним професійним досвідом, Маріана поділиться своїм поглядом на життя ілюстратора.
" я рада проживати життя, витрачаючи свої дні на створення ілюстрацій, персонажів і візуальних оповідань для видавництв, дизайн-студій і компаній з різних куточків планети. І прагну вчитися і прогресувати кожен день, працюючи з кожним проектом. Я також люблю ділитися своїми знаннями, і я сповнений рішучості зробити людей, які працюють зі мною, щасливими і успішними"
" я живу певним чином, який, сподіваюся, робить мене краще, як професіонала. Ця лекція покаже вам фрагменти того, що означає Бути ілюстратором зсередини"
Онлайн-лекція пройде у форматі Zoom-відеоконференцій, з послідовним перекладом на російську мову.
на лекції ви дізнаєтеся
- ви познайомитеся з творчим процесом роботи над різними проектами з ілюстрації Маріани Ріо
- тонкощі і секрети роботи ілюстратора, починаючи з прочитання і роздуми на текстом книги до графічного планування і створення ілюстрацій
- Про особливості та секрети принципів повсякденного життя професійного ілюстратора
- також Маріана відповісти на ваші запитання
- початківцям ілюстраторам і студентам-художникам
- професійним ілюстраторам
- всім, хто планує успішно розвиватися як художник-ілюстратор
- всім шанувальникам творчості Маріани Ріо
- усім, кому цікава книжкова ілюстрація
- заняття проходять в дистанційному форматі в режимі реального часу.
- за годину до початку лекції ви отримаєте посилання на вхід у вебінар.
- При переході за посиланням в момент початку уроку ви опиняєтеся в спеціальній віртуальній навчальній кімнаті вебінару.
- Уроки записуються, посилання на відеозапис уроку відправляється протягом 24 годин після заняття і доступна протягом 30 днів у Вашому Особистому кабінеті.
https://privatelink.de/?https://www.bl-school.com/events/illustration/mariana-rio.html