Що нового?

Придбаний Бронебійний Копірайтинг (Андрій Захарян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 10.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Копірайтинг "працює", коли одночасно виконані дві умови:
  1. Текст круто написаний.
  2. Люди, для яких він написаний, прочитали його.
По ідеї, зараз у всіх в голові повинна виникнути думка, яка вбила тисячі потенційних історій успіху: "так це-то і так зрозуміло"... так, це зрозуміло, але чомусь і з першим, і з другим пунктом проблеми майже у всіх. Як я вирішив цю проблему для себе (і для сотень людей, які у мене вчилися), читай нижче. У мене дійсно є робоча покрокова схема написання основних текстів. P. S. "сотень людей, які у мене вчилися" - це не Підсилювач і не відхід від конкретики. Я можу їх всіх перерахувати по іменах і дати на кожного посилання в ВК.

якщо не коротко:
Формально, всі тексти, написані російською мовою, - це комбінації з 33 букв і 10 розділових знаків. Це і безсмертні творіння класиків літератури, і абсолютно бездарні рекламні оголошення. Просто послідовності букв, розставлених певним чином... Підбадьорює, правда? Але тоді чому від деяких текстів по спині біжать мурашки, а інші ми пробігаємо очима по діагоналі або закриваємо вже на першому абзаці? Чому якийсь блогер за свою писанину стає лідером думок і має величезну аудиторію, а хтось, при серйозних результатах "справжньої" роботи, не отримує навіть секунди уваги, тому що не може зв'язати двох слів? Чому іноді, читаючи опис якоїсь дрібнички, ми починаємо шукати очима кнопку"Купити"? Адже ми розуміємо, що прекрасно жили і без цього, але всередині з'являється це незрозуміле "хочу"... Всього 33 літери...

Угорі