що конкретно ми будемо робити на курсі "весняна бабка".
Вишивка тулуба
Вишивати тулуб ми будемо шовковими стрічками. Всім курсанткам Я пришлю адресу інтернет-магазину де їх можна буде купити.
Вишивка квітки
На прикладі квітки я покажу як вишивати вже на вирізаної з фетру формі. А так же покажу техніку дозволяє вишивати найбільш рівний край.
Вишивка крил
У цій брошці у нас є нижні і верхні крила. Нижні крила ми будемо вишивати їх паєток. А верхні крила вишиємо шовковими стрічками, синелью, перлами і паєтками.
Вишивка нижньої крапельки
Нижня крапелька додає вишуканості брошці. Ми її будемо вишивати з паєток і намистин.
Збірка брошки з 5-ти частин
Ця брошка складається з п'яти окремо вишитих частин. Це досить багато. Кожен елемент ми вишиємо, а потім зберемо все в прекрасну брошку.
Збірка брошки ДВА варіанти
Плюс цього курсу в тому що ви зможете дізнатися два види збірки.
1 варіант: збірка з оксамитової виворотом.
2 варіант: збірка з замшевого виворотом
Також я покажу як закрити виворіт каркасних крил.
Вишивка тулуба
Вишивати тулуб ми будемо шовковими стрічками. Всім курсанткам Я пришлю адресу інтернет-магазину де їх можна буде купити.
Вишивка квітки
На прикладі квітки я покажу як вишивати вже на вирізаної з фетру формі. А так же покажу техніку дозволяє вишивати найбільш рівний край.
Вишивка крил
У цій брошці у нас є нижні і верхні крила. Нижні крила ми будемо вишивати їх паєток. А верхні крила вишиємо шовковими стрічками, синелью, перлами і паєтками.
Вишивка нижньої крапельки
Нижня крапелька додає вишуканості брошці. Ми її будемо вишивати з паєток і намистин.
Збірка брошки з 5-ти частин
Ця брошка складається з п'яти окремо вишитих частин. Це досить багато. Кожен елемент ми вишиємо, а потім зберемо все в прекрасну брошку.
Збірка брошки ДВА варіанти
Плюс цього курсу в тому що ви зможете дізнатися два види збірки.
1 варіант: збірка з оксамитової виворотом.
2 варіант: збірка з замшевого виворотом
Також я покажу як закрити виворіт каркасних крил.
https://privatelink.de/?http://embroidery-lessons.ru/strekoza