Кожна колекція автора по-своєму особлива, має свою тематику, родзинку і шикарно підібраний склад. Нові рецепти,
нові текстури і смакові поєднання, незмінний формат і корисності! Забирайте свою щасливу колекцію!
ви отримаєте наступні рецепти:
- Всі PRO карамель і 2 технології приготування.
- Пряний гарбузовий кекс з хрусткою горіховою начинкою. Особлива подача і неймовірний смак. Не любите гарбуз? Цей пиріг ТОЧНО для вас.
- Цукерки-суфле" шоколадне Пташине молоко " + створення мармурового ефекту. Це суфле володіє неймовірною легкістю, легкістю і приголомшливим смаком
- Яблучний Штрудель. Тонке тісто і багато начинки. Який же він простий у приготуванні, швидкий і дуууже смачний! З домашньою карамеллю ще смачніше.
- Рулет "Тірамісу". Ніжне хмарка. Я додала саме рулет, тому що це просто і швидко. А смак ... це шикарна кавово-шоколадна класика з
ванільним повітряним бісквітом, слова тут зайві.
- Яблучно-Карамельний Чізкейк. Хрусткий. Це моя нова любов! Елементарний, неймовірно ніжний сирний шар, який ідеально поєднується з
яблучно-карамельним! Нам не потрібно створювати бортики, чіз звичайно ж без покупного печива. Ніжна основа знизу, хрустка зверху. Насолода ...
- Шоколадно-горіхові Cinnabon з карамеллю. Просто поза конкуренцією! Нереально смачні і особливо ніжні і соковиті за рахунок начинки! Це потрібно обов'язково
спробувати! + я додалакласичну версію Cinnabon.
- Морквяно-вершковий пиріг з апельсиновою ноткою. Елементарний в приготуванні і такий затишний! Шикарно поєднується з карамеллю.
- Обліпиховий морс"Здоров'я". Любителям обліпихових напоїв, чаїв присвячується! Білий глінтвейн. Краща версія. Алкогольна. Я в захваті, це сама смачна
версія глінтвейну в моєму житті! Без кислинки, насичений і неймовірно смачний як теплий, так і кімнатної температури/холодний з льодом!
- ІІІІ вишенька на торті-морквяний cheesecake торт"Вишня-горіх-Карамель". + альтернативний смак . Морквяний ароматний бісквіт, Вишнева мармеладна начинка,
прошарок карамелі і нееежний горіховий чізкейк.
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTIwNzYwODU3OTA1NjEz?story_media_id=2682035039711111924_6938754263&utm_medium=copy_link