[Buenocake] Торт ИДЕАЛЬНЫЙ SNICKERS. От А до Я, новая версия 2020 (Дарья Тимофеева)
Нова версія відеоуроку з приготування легендарного торта " ідеальний Снікерс "(професійна зйомка!)
+ додано відео приготування тіста і бісквіта ( в старій версії було тільки відео збірки)
Це справжнісінький торт Снікерс! Ідеальне поєднання смаків! Карколомний розріз! Цей торт однозначно підкорить вас!
На перший погляд може здатися, що торт складний, але на ділі кожен шар готується просто. Інгредієнти доступні і без екзотики.
З чого складається торт:
Вологий і насичений шоколадний бісквіт
Ніжний мус "молочний шоколад", що нагадує морозиво. Робота з желатином
Дуже смачне праліне
Карамельний чізкейк-вибух смаку. Чізкейк запікаємо
Арахісовий крем
Шалено смачна і апетитна глазур "FERRERO ROCHER"
Иформативный і докладний формат "від А до Я", завдяки якому у вас вийде торт на всі 100%!
Про формат і склад:
Детальна технологічна карта рецепта
Відео з приготування + відео по збірці торта (включаючи покриття глазур'ю)
2 способи приготування карамелі в відео форматі
Нова версія відеоуроку з приготування легендарного торта " ідеальний Снікерс "(професійна зйомка!)
+ додано відео приготування тіста і бісквіта ( в старій версії було тільки відео збірки)
Це справжнісінький торт Снікерс! Ідеальне поєднання смаків! Карколомний розріз! Цей торт однозначно підкорить вас!
На перший погляд може здатися, що торт складний, але на ділі кожен шар готується просто. Інгредієнти доступні і без екзотики.
З чого складається торт:
Вологий і насичений шоколадний бісквіт
Ніжний мус "молочний шоколад", що нагадує морозиво. Робота з желатином
Дуже смачне праліне
Карамельний чізкейк-вибух смаку. Чізкейк запікаємо
Арахісовий крем
Шалено смачна і апетитна глазур "FERRERO ROCHER"
Иформативный і докладний формат "від А до Я", завдяки якому у вас вийде торт на всі 100%!
Про формат і склад:
Детальна технологічна карта рецепта
Відео з приготування + відео по збірці торта (включаючи покриття глазур'ю)
2 способи приготування карамелі в відео форматі
https://buenocake.ru/proekt_idealniy_snickers_ot_a_do_ya