[Buenocake] Торт «Клубнично-цитрусовый мохито» (Дарья Тимофеева)
ТОРТ "полунично цитрусовий Мохіто" від А до Я РЕЦЕПТ + техніка + Відео збірки
⠀
Вибуховий, свіжий смак карколомний розріз Торт "з глузду з'їхати від задоволення" однозначно стане Вашим улюбленцем на літо 2019 хочете приготувати такий? Легко
Супер Вологий і соковитий лаймовий бісквіт
Цитрусове кремю, яке сподобається навіть нелюбителям цитрусових солодощів
Ніжний м'ятний мус, що нагадує морозиво також % сподобається НЕлюбителям всього м'ятного
Полунично-м'ятна конфі, вибух смаку
Иформативный і докладний формат рецепта "від А до Я", який точно вийде у вас на всі %!
⠀
Про формат і склад:
Детальна рецептура, опис приготування + фото: бісквіт, крем і 3 начинки
Мій спосіб ідеально рівного торта + доповнення та поради
Кожен рецепт написаний максимально докладно і послідовно, є описи всіх етапів приготування і складання! + Відео формат збірки!
Прописані важливі деталі і доповнення
Формат рецепта приємний оку і має тематичні фото!
Експеримент: pro 2 бісквіта. Однакові інгредієнти + 2 схожі технології приготування = 2 абсолютно різних результату
Формат рецептів PDF
ТОРТ "полунично цитрусовий Мохіто" від А до Я РЕЦЕПТ + техніка + Відео збірки
⠀
Вибуховий, свіжий смак карколомний розріз Торт "з глузду з'їхати від задоволення" однозначно стане Вашим улюбленцем на літо 2019 хочете приготувати такий? Легко
Супер Вологий і соковитий лаймовий бісквіт
Цитрусове кремю, яке сподобається навіть нелюбителям цитрусових солодощів
Ніжний м'ятний мус, що нагадує морозиво також % сподобається НЕлюбителям всього м'ятного
Полунично-м'ятна конфі, вибух смаку
Иформативный і докладний формат рецепта "від А до Я", який точно вийде у вас на всі %!
⠀
Про формат і склад:
Детальна рецептура, опис приготування + фото: бісквіт, крем і 3 начинки
Мій спосіб ідеально рівного торта + доповнення та поради
Кожен рецепт написаний максимально докладно і послідовно, є описи всіх етапів приготування і складання! + Відео формат збірки!
Прописані важливі деталі і доповнення
Формат рецепта приємний оку і має тематичні фото!
Експеримент: pro 2 бісквіта. Однакові інгредієнти + 2 схожі технології приготування = 2 абсолютно різних результату
Формат рецептів PDF
https://www.instagram.com/p/B2WZ0hQCw8-/
Останнє редагування модератором: