Що нового?

Придбаний [Бурхан] Самопроработки. Універсальна техніка (Михайло Петров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 24
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Є багато вебінарів Дениса Бурхаєва для самостійної роботи і людина плутається між ними, який вибрати.

Я помітив, що використовуючи конкретний вебінар під конкретну проблему, людина не до кінця отримує хороші результати. Тому, що опрацювання психіки складається з різних рівнів — на тілесному рівні, емоційному, раціональному, поведінковому. А в різних вебінарах Дениса акцент ставиться на різних елементах опрацювання. Пояснивши. Буває так, що починаєш опрацьовуватися, і в одному випадку висловив афект і отримав відразу результат, в інший раз вираз афекту не спрацювало, але спрацювала, наприклад, трехпозиционка і т. п./p>

Для цього я поєднав різні вебінари Дениса Бурхаєва терапевтичної спрямованості і згрупував різні техніки в одну універсальну техніку. Універсальна техніка-це ядерна суміш.

На вебінарі Я дам покроково цю технологію. Якийсь елемент так зачепить точно! Також, ви для себе знайдете елементи цієї техніки, які вам підходять і для вас будуть максимально результативними. І в майбутньому вже будете постійно їх використовувати.

Ми проведемо в прямому ефірі діагностику. Ви відразу можете послідовно виконати техніку і отримати результати.

На вебінарі Я дам ще:

• якісний спосіб діагностики
  • кілька способів занурення в транс (швидкий спосіб занурення, який я постійно використовую)
  • кілька способів пошуку ядра СКО
  • кілька способів вираження афекту
  • кілька нових фішок в опрацюваннях, яких немає у вебінарах Дениса Бурхаєва
  • Чек-лист для самостійної роботи
за цією технологією я працював з собою і зі своїми клієнтами в терапевтичній практиці, і отримував хороші результати.

Цю універсальну техніку можна використовувати для опрацювання будь-яких "негативних" емоцій: злість і образи; різні страхи і тривожність; сором; вина; лінь і прокрастинація; страх знайомства; конфлікти і так далі.

Вебінар проводитиме Михайло Петров, православний психолог. Експерт №1 з вебінарів Дениса Бурхаєва терапевтичної спрямованості.

Продає сайт:
https://privatelink.de/?https://burkhan.ru/webinar64/

Угорі