для тих, хто хоче поміняти СФЕРУ діяльності
Набридло займатися нелюбимою роботою і хочете себе спробувати в нових технологіях? Тоді зробіть перший крок назустріч життю своєї мрії і почніть діяти вже зараз!
для МАМ в декреті і ОДИНОКИХ МАМ
Хочете освоїти професію, яка вам дозволить мати гідну зарплату і проводити більше часу з сім'єю? Тоді немає нічого кращого програмування: ви зможете працювати з дому і не пропускати важливі моменти життя вашої дитини. А мій курс введе вас у світ технологій. Але у мене будуть і інші курси, які навчать вас створювати додатки.
для тих, хто мріє переїхати за кордон
Не секрет, що Канада, США, Австралія, Нова Зеландія і Західна Європа відкриті для.... розробник. Але почати освоювати цю професію я рекомендую з вивчення цього курсу.
для тих, хто хоче освоїти професію, яка ще довго буде затребувана
Втомилися від невизначеності і вам хочеться вибрати професію, яка ще довго буде актуальною? Коронавірус довів ще раз, що майбутнє - за програмуванням.
для гуманітаріїв... і не тільки! думаєте, що програмування не для вас? За першою освітою я-юрист, і знаю не з чуток, як складно навчитися розмовляти з комп'ютером. Моя методика підходить для тих, хто не дружить з точними науками.
для тих, хто знає, що здатний на більше Вас не цінують на роботі і вам хочеться стати господарем свого життя? А ще є бажання довести іншим, що ви здатні на більше? Тоді програмування-прекрасна опція для вас.
для студентів є бажання досягти успіху в програмуванні, але ви вважаєте, що в універі вам дають занадто багато теорії? Тоді вам сюди, і на тлі інших студентів ви будете вигідно виділятися своїми технічними навичками!
для абітурієнтів хочете дізнатися про те, чого вас не навчать в універі і бути на кілька кроків попереду своїх однолітків? Записуйтеся сюди!
КОМУ мій КУРС не підходить?
у Вас вже є досвід програмування мій курс призначений для новачків. Але буду рада бачити вас на своїх наступних курсах, які вийдуть слідом за цим.
ви шукаєте "чарівну ТАБЛЕТКУ" ви хочете навчитися створювати додатки за 2-3 дні? Проте... цьому я вас точно не зможу навчити, тому що це просто неможливо.
ви не готові відкритися новим знанням на жаль, негативні думки можуть істотно гальмувати ваш прогрес. Якщо ви морально не готові вийти із зони комфорту і вивчити щось нове, то мені буде складно вам допомогти.
ви сподіваєтеся, що я буду писати КОД за вас ні. Цього не буде. Я вам буду все детально пояснювати і направляти вас, але працювати доведеться саме вам.
у вас немає КОМП'ЮТЕРА Без нього, на жаль, навчитися програмуванню не представляється можливим.
ви думаєте, що знайдете роботу відразу після цього курсу вивчення програмування - це як вивчення іноземної мови: потрібно почати занурення в цю сферу поступово, щоб накопичувати і закріплювати всі необхідні знання, вміння і навички. Щоб стати розробником, недостатньо знати HTML/CSS. Це всього лише перший вступний крок в інформатику. Найближчим часом у мене вийдуть курси з сучасних і затребуваних мов програмування.