Що нового?

Набір учасників [Can she code] Курс по введенню в програмування. HTML/CSS. Я сам (canshecode)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5879 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 88.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • для тих, хто хоче поміняти СФЕРУ діяльності
    Набридло займатися нелюбимою роботою і хочете себе спробувати в нових технологіях? Тоді зробіть перший крок назустріч життю своєї мрії і почніть діяти вже зараз!
  • для МАМ в декреті і ОДИНОКИХ МАМ
    Хочете освоїти професію, яка вам дозволить мати гідну зарплату і проводити більше часу з сім'єю? Тоді немає нічого кращого програмування: ви зможете працювати з дому і не пропускати важливі моменти життя вашої дитини. А мій курс введе вас у світ технологій. Але у мене будуть і інші курси, які навчать вас створювати додатки.
  • для тих, хто мріє переїхати за кордон
    Не секрет, що Канада, США, Австралія, Нова Зеландія і Західна Європа відкриті для.... розробник. Але почати освоювати цю професію я рекомендую з вивчення цього курсу.
  • для тих, хто хоче освоїти професію, яка ще довго буде затребувана

Втомилися від невизначеності і вам хочеться вибрати професію, яка ще довго буде актуальною? Коронавірус довів ще раз, що майбутнє - за програмуванням.
  • для гуманітаріїв... і не тільки!
    думаєте, що програмування не для вас? За першою освітою я-юрист, і знаю не з чуток, як складно навчитися розмовляти з комп'ютером. Моя методика підходить для тих, хто не дружить з точними науками.
  • для тих, хто знає, що здатний на більше
    Вас не цінують на роботі і вам хочеться стати господарем свого життя? А ще є бажання довести іншим, що ви здатні на більше? Тоді програмування-прекрасна опція для вас.
  • для студентів
    є бажання досягти успіху в програмуванні, але ви вважаєте, що в універі вам дають занадто багато теорії? Тоді вам сюди, і на тлі інших студентів ви будете вигідно виділятися своїми технічними навичками!
  • для абітурієнтів
    хочете дізнатися про те, чого вас не навчать в універі і бути на кілька кроків попереду своїх однолітків? Записуйтеся сюди!
КОМУ мій КУРС не підходить?
  • у Вас вже є досвід програмування
    мій курс призначений для новачків. Але буду рада бачити вас на своїх наступних курсах, які вийдуть слідом за цим.
  • ви шукаєте "чарівну ТАБЛЕТКУ"
    ви хочете навчитися створювати додатки за 2-3 дні? Проте... цьому я вас точно не зможу навчити, тому що це просто неможливо.
  • ви не готові відкритися новим знанням
    на жаль, негативні думки можуть істотно гальмувати ваш прогрес. Якщо ви морально не готові вийти із зони комфорту і вивчити щось нове, то мені буде складно вам допомогти.
  • ви сподіваєтеся, що я буду писати КОД за вас
    ні. Цього не буде. Я вам буду все детально пояснювати і направляти вас, але працювати доведеться саме вам.
  • у вас немає КОМП'ЮТЕРА
    Без нього, на жаль, навчитися програмуванню не представляється можливим.
  • ви думаєте, що знайдете роботу відразу після цього курсу
    вивчення програмування - це як вивчення іноземної мови: потрібно почати занурення в цю сферу поступово, щоб накопичувати і закріплювати всі необхідні знання, вміння і навички. Щоб стати розробником, недостатньо знати HTML/CSS. Це всього лише перший вступний крок в інформатику. Найближчим часом у мене вийдуть курси з сучасних і затребуваних мов програмування.

https://privatelink.de/?https://edu-canshecode.thinkific.com/pages/html-css

Угорі