як вам ідея отримати круту і покрокову технологію, по розігріву аудиторії з безкоштовних вебінарів, завдяки якій...
Кому підходить "царський розігрів"
Кому підходить "царський розігрів"
- Якщо ви вже проводили вебінари, збирали марафони, але результат по грошах вас не влаштовував. Це були реальні крихти. А ви хочете і заслуговуєте більше.
- Ваш розігрів застарів і здається, що так роблять вже все підряд, через це продажу з вебінарів впали, грошей все менше, витрати на рекламу окупаються слабо.
- ви тільки готуєтеся проводити вебінари (марафони) і з них продавати, усвідомлюєте, що це крутий інструмент, але ніяк їм не опануєте. Але дуже хочете
що дасть вам "царський розігрів"?- гроші. О так, ваші заходи будуть запалювати і залучати аудиторію. А найголовніше - ви навчитеся доносити свій контент таким чином, щоб виникало бажання купити ваш продукт, а не отримати у відповідь заповітну фразу - " спасибі, було круто!….
- розуміння, як побудувати кожен день свого розігріву. Від першого дня до останнього дня, коли йдуть продажі. У моїй моделі тільки 4 дні. Цього достатньо, щоб на вкладений рубль зробити 11 руб., як показує практика.
- ви пропрацюєте "сліпі зони", які до цього не бачили. Люди будуть більш лояльні до вас, а їх залученість відіграється на ваших продажах тільки в плюс. По суті, тут ви побачите пролом в своєму розігріві, і де потрібно будувати контент таким чином, щоб виникало ще більше бажання піти з вами далі.
- логічно розподіліть розігрів по всьому заходу, щоб не перегріти народ, і дати їм стільки, скільки потрібно. В результаті люди задоволені, запам'ятовують вас, але бажання піти далі з вами у них ще більше.
- зрозумієте, чому до цього люди не купували у вас, які можливо, ви допускали помилки і чого більше не повторіть. Дізнаєтеся, як протягом усього розігріву розподілити продають тригери, щоб вони не викликали нудоту у людей, а лише підштовхували їх до ідеї - "я хочу також"...а нам то це і потрібно.
- створите справжній ажіотаж перед продажами вашого продукту. Цю техніку я виявив випадково, а тепер вона вдало вставляється в мої розігріви, і працює як автомат Калашников, і я покажу вам в деталях, як впровадити цю механіку.
- Опрацюєте своє продає виступ і створите презентацію за алгоритмом, завдяки якій зробите додаткові продажу. Саме Додаткові, тому що перші гроші підуть ще в середині вашого розігріву – і в цьому вся його принадність. Гроші приходять ще до продажів!
https://privatelink.de/?https://vk.com/@dimkinmarketing-carskii-razogrev