Ви отримаєте: матеріали курсу. Кількість уроків: тривалість курсу-1 місяць. Щотижня 2-3 уроки по 1,5-2 години
Для кого цей курс? експрес-курс для новачків і торгуючих трейдерів. Допомагає досягти стабільного заробітку на криптовалютах та інших ринкових активах. Ключові методики-авторська хвильова тактика, ТОРГІВЛЯ від рівнів і аналіз обсягів і поведінки продавців і покупців. У 80% студентів, які пройшли курс, вартість навчання окупилася за 1-2 місяці.
мета курсу: навчити професійно користуватися класичними інструментами теханалізу дати перевірену торговельну стратегію для заробітку на будь-яких криптовалюта на практиці показати, як заробляти на пампах і дампах
після закінчення занять:після курсу "Кріптомастер" навіть трейдер з нульовим рівнем знань через 2-3 місяці починає торгувати, на професійному рівні
Основа навчання-два авторські напрацювання в галузі технічного аналізу:
Блок 1. Підготовка професіонала
- спрощений хвильовий аналіз з теорії Елліотта, поєднаний з графічним аналізом, рівнями і методом Price Action.
- Стратегія накопичення і розподілу, заснована на аналізі ринкових обсягів і поведінки великих гравців.
Блок 1. Підготовка професіонала
- Загальні положення ринку, психологія ринку і психологія трейдингу;
- визначення свого типу торгівлі-короткострокова, середньострокова, Довгострокова.
- ризик-менеджмент і управління капіталом-основні положення. Розподіл депозиту, управління портфелем, відсоток входу в ринок, переведення позицій в беззбиток, управління поточними і можливими збитками.
- визначення понять і робота з параметрами угоди. Типи біржових ордерів. Точки входу, стоп-лосси, тейк-профіти. Визначення Торгової Стратегії.
- торговий Алгоритм. Визначення поняття, навіщо потрібен, як скласти. (1-а частина)
- робота трейдера. Підготовка до торгівлі, виконання домашнього завдання, підготовка до торгового дня, ведення особистої статистики.
- Коньюктура і залежності ринку.
- відмінності в аналізі між кріптовалютним і традиційними ринками.
- фундаментальний аналіз. Основні та вторинні фактори.
- середньострокова і довгострокова тактика торгівлі топовими монетами і альткойнами.
- Частина 1-я. Графічний аналіз
- прості і складні інструменти графічного аналізу.
- Основні патерни розвороту і продовження тренда.
- Графічні ознаки розвороту ринку. Сила і слабкість ринку.
- Частина 2-я. рівні
- типи і види рівнів.
- Правила і приклади знаходження розворотних зон ринку. Поведінка ціни в розворотних зонах.
- рівні Фібоначчі.
- Частина 3-я. некласична хвильова теорія Елліотта
- Психологія хвиль.
- основні принципи і правила хвильової моделі.
- визначення хвиль і підволн. Поняття структурності і розмірностей структур.
- відмінність класики від реальності.
- Використання хвиль в аналізі ринку.
- Частина 4-я. обсяги
- Що таке обсяги, звідки беруться, яку інформацію в собі несуть.
- горизонтальні і вертикальні обсяги.
- Інструменти для відстеження динаміки обсягу торгів.
- інтерпретація показань обсягу відповідно до торгової ситуацією. Помилкові і справжні сигнали.
- Частина 5-я. Price Action
- читання графіка-про що говорять свічки.
- свічкові патерни розвороту і продовження тренда.
- торгова стратегія-патерн 1-2-3.
- торгівля на пробій і на відскік від рівнів підтримки/опору.
- торгівля діапазонів.
- помилкові і справжні пробої. Закріплення ціни.
- Частина 1-я
- поведінка натовпу і великого гравця.
- Параметри і правила відбору монет для середньострокової і короткострокової торгівлі.
- Тактика і стратегія знаходження і торгівлі Памп-рухів на Альткойнах.
- Правила і принципи установки ордерів Stop Loss і Take Profit.
- Частина 2-я
- приклади об'єднання отриманих знань в конкретні торгові стратегії.
- визначення обґрунтованих правил входу і виходу з угод.
- створення індивідуального торгового алгоритму.
- відпрацювання зі студентами на практиці торгових стратегій, розбір ринкових ситуацій.
https://privatelink.de/?https://cartel.market/kursi-treydinga/kurs-kriptomaster-avtor-evgeniy-vatulin