Це ми. Зміцніть зв'язок за 5 днів разом з героями серіалу [Яна Катаєва]
- мені з ним тепло і спокійно
- поруч з нею я можу бути собою
- в його руках я вдома
- вона дає мені крила
- разом ми з усім впораємося
- мені не хочеться йому нічого розповідати
- вона вічно всім незадоволена
- до нього не достукатися
- поруч з нею не розслабишся
- У нас складні відносини
- що саме роблять люди в міцних парах?
- з яких компонентів, з яких пазлів складається міцний зв'язок?
- як вона проявляється в звичайному житті?
і зміцнити вашу зв'язок з близькими людьми?
Запрошую вас на челлендж
це ми
Зміцніть зв'язок за 5 днів
разом з героями серіалу
- Що будемо робити?
Будемо прокачувати 5 компонентів міцного емоційного зв'язку
Як ми це зробимо?
Кожен день присвячений одному з п'яти компонентів: невеликий (7-10 хвилин) урок з поясненням від мене, уривок з серіалу "це ми" з ілюстрацією цього компонента для наочності і завдання вам на цей день. І на все життя.
Ви слухаєте, дивіться уривок, виконуєте завдання і пишете, що у вас вийшло.
На початку ви слухаєте вступний урок, а в кінці проведемо вебінар з розбором частих помилок і відповідями на питання.
При чому тут серіал
"Це ми"?
- по-перше, в ньому безліч ілюстрацій міцного емоційного зв'язку.ви потім і самі будете легко помічати їх і в серіалі, і в житті.
- по-друге, він мені подобається, особливо перші пару сезонів.
При цьому вам не потрібно ні бути шанувальником серіалу, ні навіть подивитися його.уривків буде достатньо для наших цілей.
- по-друге, він мені подобається, особливо перші пару сезонів.
мене сотні разів запитували, Що таке безпечний зв'язок, як він виглядає. Як зміцнити зв'язок.на жаль, більшість з нас не бачили добрих, теплих відносин у батьків.
у нас немає вбудованого знання: ось, як треба робити, щоб в родині була любов.
При цьому душевний зв'язок і безпека-головна умова для щастя.
Найтриваліше дослідження щастя-знамените Гарвардське-з'ясувало, що на наш рівень благополуччя найбільше впливає якість близьких відносин. Немає нічого важливішого.
Як емоційно-фокусований терапевт, я дуже вірю в те, що людині потрібна людина. не просто якась людина, а той, з ким нас пов'язують особливі відносини. З ким у нас є зв'язок.
кого я чекаю на челленджі?
- жінок і чоловіків, які хочуть зробити свої відносини міцніше і щасливіше.особливо тих, у кого немає моделі добрих відносин з батьківської сім'ї;
- тих, у кого в цілому все не жахливо, але душевного тепла не вистачає;
- тих, хто у відносинах недавно, і дуже хоче зберегти те дорогоцінне, що Вас пов'язує;
тих, у кого зараз зв'язок явно порушена - щоб зрозуміти, до чого прагнути, і зробити перші кроки.
Або відійти від краю, якщо є відчуття, що він близький. і тих, хто зараз без пари і хоче, щоб наступні відносини були щасливішими минулих.
- ви дізнаєтеся і побачите на прикладах, що саме роблять пари, у яких міцний зв'язок;
- почнете робити це самі, виконуючи завдання челленджа;
ваші відносини стануть міцнішими і душевніше, перші ознаки ви побачите за ці 5 днів; - З часом в них стане більше доброзичливості і довіри;
ваші відносини з дітьми та іншими близькими теж розквітнуть.
Яна Катаєва
- сімейний психолог, ЕФТ-терапевт, сертифікований коуч
- Автор бестселера " яка така любов, у нас же діти!"
- Більше 10 000 годин індивідуальної роботи
- Автор статей для міф, LifeHacker, "Матрони", Eva.ru і багатьох інших
- Експерт на радіо і ТБ
- 16 років заміжня 3 дітей, 1 собака, 1 кішка
https://privatelink.de/?https://promo.yanakataeva.com/product/us/?utm_source=banersaite