майстер Лі Мінь запрошує Вас на онлайн курс "чотири перлини цигун". Ви вивчите чотири основні вправи Цигун, за допомогою яких зможете вирішити проблеми в області шиї і голови, попереку, колін і стоп, а також навчитися управляти своїм психоемоційним станом.
Джерело людської сили знаходиться в попереку, а його здоров'я - в шиї. Якщо поперек не розслаблена, шия жорстка, то наше тіло не може бути здоровим. Тому нам потрібно старанно працювати саме над розслабленням попереку і шиї. Якщо ми відкриємо ці дві частини тіла, то енергія наповнить все наше тіло і буде живити мозок, і багато хвороб підуть. Таким чином, поперек і шия - це основа нашого здоров'я. Відкриття попереку і шиї відбувається не шляхом їх розтягування, а завдяки розслабленню і накопиченню енергії. Якщо виходить розслабитися до певної міри, то відбувається їх автоматичне відкриття. Хороший метод розслаблення попереку і шиї з давніх-давен вважається справжнім скарбом, який непросто передати. Щоденна практика цих чотирьох вправ абсолютно точно допоможе нам відновитися.
Джерело людської сили знаходиться в попереку, а його здоров'я - в шиї. Якщо поперек не розслаблена, шия жорстка, то наше тіло не може бути здоровим. Тому нам потрібно старанно працювати саме над розслабленням попереку і шиї. Якщо ми відкриємо ці дві частини тіла, то енергія наповнить все наше тіло і буде живити мозок, і багато хвороб підуть. Таким чином, поперек і шия - це основа нашого здоров'я. Відкриття попереку і шиї відбувається не шляхом їх розтягування, а завдяки розслабленню і накопиченню енергії. Якщо виходить розслабитися до певної міри, то відбувається їх автоматичне відкриття. Хороший метод розслаблення попереку і шиї з давніх-давен вважається справжнім скарбом, який непросто передати. Щоденна практика цих чотирьох вправ абсолютно точно допоможе нам відновитися.
шия журавля
"Шия журавля" - це одне з найефективніших вправ, що дозволяють отримати швидкий результати при вирішенні проблем в області шиї і голови.
"Шия журавля" складається з чотирьох вправ:
"Шия журавля" мале коло:
Ця вправа особливо ефективно для людей з такими проблемами як:
- високий тиск,
- проблеми із зором,
- головні болі,
- поява шуму у вухах,
- порушення сну і поганий настрій,
- важко прокидатися вранці, після пробудження сново хочеться спати,
- поганий настрій, раздрожітельность,
- швидка втома,
- оніміння і болі рук.
Відкрите серце
Вправа дозволяє швидко прибрати всі негативні емоції, такі як гнів, роздратування, образа, злість, апатія, депресія, стрес.
Практика" Відкрите серце " - це просте і не вимагає особливої підготовки вправа для оздоровлення вашого серця, звільнення від енергетичних блоків.
Релаксація попереку
Вправа розслабляє поперек і живіт, зміцнює нирки, сечовий міхур, допомагає при жіночих захворюваннях.
Релаксація попереку складається з двох частин:
Поперек - це корінь життя, джерело енергії. Впливає на загальну енергію людини. Здоров'я всього організму залежить від здоров'я попереку.
Ця вправа допоможе людям з такими проблемами як:
- грижа хребця і протрузії,
- опущення нирок,
- оніміння і біль ніг,
- проблеми сечостатевої системи,
- поганий сон і поганий настрій,
- швидка втома, болі в попереку,
- жіночі захворювання,
- простата,
- сперматория,
- проспермия,.
Здорові коліна і стопи
Вправи допоможуть людям з високим навантаженням на коліна, вікової дифформацией, травмою колін, розтягуванням зв'язок. Вправи дозволяють зміцнити колінний суглоб, а так само м'язи нижніх кінцівок
Здорові коліна і стопи складається з двох основних вправ:
- високим навантаженням на коліна,
- віковою дифформацією,
- травмою колін,
- розтягуванням зв'язок,
- болі в стопах.
Вправи дозволяють зміцнити колінний суглоб, а так само м'язи нижніх кінцівок
"Шия журавля" - це одне з найефективніших вправ, що дозволяють отримати швидкий результати при вирішенні проблем в області шиї і голови.
"Шия журавля" складається з чотирьох вправ:
"Шия журавля" мале коло:
- Журавель п'є воду
- Журавель ловить рибу
- Журавель п'є воду
- Журавель ловить рибу
Ця вправа особливо ефективно для людей з такими проблемами як:
- високий тиск,
- проблеми із зором,
- головні болі,
- поява шуму у вухах,
- порушення сну і поганий настрій,
- важко прокидатися вранці, після пробудження сново хочеться спати,
- поганий настрій, раздрожітельность,
- швидка втома,
- оніміння і болі рук.
Відкрите серце
Вправа дозволяє швидко прибрати всі негативні емоції, такі як гнів, роздратування, образа, злість, апатія, депресія, стрес.
Практика" Відкрите серце " - це просте і не вимагає особливої підготовки вправа для оздоровлення вашого серця, звільнення від енергетичних блоків.
Релаксація попереку
Вправа розслабляє поперек і живіт, зміцнює нирки, сечовий міхур, допомагає при жіночих захворюваннях.
Релаксація попереку складається з двох частин:
- мале коло
- велике коло
Поперек - це корінь життя, джерело енергії. Впливає на загальну енергію людини. Здоров'я всього організму залежить від здоров'я попереку.
Ця вправа допоможе людям з такими проблемами як:
- грижа хребця і протрузії,
- опущення нирок,
- оніміння і біль ніг,
- проблеми сечостатевої системи,
- поганий сон і поганий настрій,
- швидка втома, болі в попереку,
- жіночі захворювання,
- простата,
- сперматория,
- проспермия,.
Здорові коліна і стопи
Вправи допоможуть людям з високим навантаженням на коліна, вікової дифформацией, травмою колін, розтягуванням зв'язок. Вправи дозволяють зміцнити колінний суглоб, а так само м'язи нижніх кінцівок
Здорові коліна і стопи складається з двох основних вправ:
- очищення нижніх кінцівок за допомогою енергії
- прохлапивание колін
- високим навантаженням на коліна,
- віковою дифформацією,
- травмою колін,
- розтягуванням зв'язок,
- болі в стопах.
Вправи дозволяють зміцнити колінний суглоб, а так само м'язи нижніх кінцівок
https://masterlimin.ru/4qigonbase