Що нового?

Придбаний [Центр особистісного зростання Ірлеміан] цифри успіху (Веста Жуш-д)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 282 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 12.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

запис 4-хденного майстер-класу по 3 темам:
  1. грошова Нумерологія. Тривалість відео 3год 30 хв
  2. Нумерологія здоров'я. Тривалість відео 2год 01 хв
  3. Нумерологія відносин. Тривалість відео 3год 18 хв
  4. бонусний день. Кольорове нумерологічне колесо. Тривалість відео 1ч 23 хв
як знайти свої числа багатства, здоров'я і щасливих сімейних відносин.
Додатково Ви отримаєте 7 чек-листів з розшифровками значень розрахунків і 12 чек-листів для визначення персональної дати

1 День. Грошова Нумерологія:
  • Які періоди в році для вас особисто є найсприятливішими, щоб поліпшити не тільки своє фінансове становище, а й сімейні відносини, а також здоров'я
  • Навчіться розраховувати, скільки фінансових потоків відкрито для вас особисто, чи є у вас стріла багатства і як можна застосувати ці знання для того, щоб вибудувати свій бізнес або кар'єру
  • визначте максимально ефективні для вас дати, щоб стартувати в бізнесі легко і ефективно
  • розрахуєте сферу діяльності, в якій ви будете максимально успішні, побачите свої сильні сторони, які дозволять вам швидше домагатися намічених результатів
  • З'ясуйте, чи варто вам працювати одному або краще в колективі, дізнаєтеся значення особистого завдання людини, якими додатковими ресурсами ви володієте, щоб бути фінансово вільними і підвищити особисту результативність
2 День. Нумерологія здоров'я:
  • дізнаєтеся вроджений потенціал роботи енергетичної системи вашого організму, що потрібно зробити для зміцнення вашого здоров'я
  • дізнаєтеся яким органам і системам організму потрібні профілактичні заходи для підтримки відмінного здоров'я
  • Ім'я впливає на характер, долю і здоров'я людини. Ви дізнаєтеся який вплив робить Ваш темперамент на самопочуття
  • цифри вашої дати народження надають самий безпосередній вплив на здоров'я — погіршують цифри вашого тиску, сприяють набору ваги, дратівливості, синдрому хронічної втоми, руйнують органи і системи вашого тіла
  • ви більш точково визначите, до яких саме захворювань є вроджена схильність і як уберегти себе від хвороб і старіння
3 День. Нумерологія відносин:
  • ви дізнаєтеся, на якому витку розвитку знаходиться Ваша душа за космічними законами: любов, розум, Фінанси, таланти
  • визначте, якому етапу свого розвитку Вам необхідно приділяти більше уваги: особистому духовному розвитку, зосередитися на сім'ї, суспільстві або ви вже готові скласти іспити по всіх трьох етапах одночасно
  • визначте сприятливий день тижня для створення гармонійних сімейних відносин, а хто поки незаміжня, визначте кращу дату весілля
  • дізнаєтеся, як перестати повторювати негативні сімейні сценарії
  • як нейтралізувати родові програми в сім'ї

Ви отримаєте чек-листи:

1. Поглиблений розрахунок і розшифровка сакрального значення особистого завдання людини.

Більш повна розшифровка деяких отриманих вами значень, що виражаються в двозначних числах 10, 11, 12, 13

2. Особисте планетарне надзавдання.
Які особисті якості і риси характеру необхідно проявляти, щоб не тільки легко заробляти гроші, але і вибудовувати гармонійні відносини, а також зберігати хороше здоров'я.

3. Карта народження
Карта народження-це 1 з методів західної школи нумерології, що оперує датою вашого народження і Ім'ям, даним вам при народженні. Карта народження є вашим нумерологическим паспортом, що містить тільки ту інформацію про ваших вроджених талантах і здібностях, які мають безпосереднє відношення до Вашого призначення. Всі знаки в карті народження діють на вас постійно, 24/7 – цілодобово і щодня.

4. Карта Ло-шу. Стріла процвітання
Перетворення вашої дати народження за існуючим Григоріанським календарем у вашу дату народження за китайським місячним календарем, який досі ще використовується в Китаї для певних цілей.
Стріла процвітання-це одна з восьми великих стріл сили (тому що є ще 4 малих стріли сили і 8 великих стріл слабкості), які можуть утворювати цифри дати народження. Стрілами сили називають знаки, збудовані певним чином. Вони показують таланти і здібності, якими ви володіли ще в минулих життях. Ці здібності дозволяють використовувати їх в якості інструментів для досягнення успіху.

5. Сприятливі і несприятливі періоди
Кожен з періодів має свою планету-покровителя і відповідно до особливостей вібрацій цієї планети, періоди несуть свою власну енергетичну складову. Перший період починається в день вашого народження, цей день вважається першим з 52-денного циклу. Дні початку і закінчення періодів можна визначати вручну за календарем, або скористатися таблицями, які ми Вам надали.

У додатку 12 таблиць для розрахунку періодів.

6. Розрахунок будь-якого календарного дня
Якщо ви хочете визначити, в який день краще здійснювати великі покупки, йти на переговори, призначати будь-які важливі справи або просто визначити, чим краще зайнятися в певний день, то Вам необхідно провести розрахунок особистого 9-денного циклу.

7. Колірне нумерологічне колесо
Дату вашого народження можна визначити як колірні вібрації
Щоб посилити відсутні якості або послабити ті, які в надлишку, збалансувати і зробити більш гармонійними прояви рис в характері, залучити удачу і направити енергію в потрібну для вас сторону, розрахуйте свою колірну гамму і просто додайте цей колір в одяг, в інтер'єр або носите з собою невеликий предмет потрібного кольору непомітно для інших людей.
https://privatelink.de/?https://irlemian-pro.ru/numerologija/

Угорі