запис 3-хденного майстер-класу по 3 темам:
Додатково Ви отримаєте 8 чек-листів з докладною розшифровкою кожного розрахунку
програма:
1 День. Грошова Нумерологія:
- грошова Нумерологія. Тривалість відео 1ч 38 хв
- Нумерологія здоров'я. Тривалість відео 1ч 53 хв
- Нумерологія відносин. Тривалість відео 2год 06 хв
Додатково Ви отримаєте 8 чек-листів з докладною розшифровкою кожного розрахунку
програма:
1 День. Грошова Нумерологія:
- як дата народження впливає на грошовий потік і як відкоригувати негативний вплив
- Як знайти своє призначення, щоб отримувати задоволення від роботи і високий дохід
- в якій сфері діяльності Ви зможете більше заробляти і без особливих зусиль
- як впливає ваше ім'я на дохід і як поліпшити ці показники
- У скільки разів можна збільшити дохід, зробивши прості арифметичні обчислення особистого коду
- яким захворюванням ви схильні і що зробити, щоб зміцнити своє здоров'я
- особливі періоди в році, коли необхідно приділити увагу здоров'ю
- як впливає ваше ім'я на показники здоров'я
- як за датою народження розрахувати сильні і слабкі сторони систем організму і поліпшити загальний стан здоров'я
- яким системам і органам приділити особливу увагу для щасливого і успішного життя
- Як зменшити запальність і агресивність при спілкуванні
- Як дати укладення сімейного союзу впливають на відносини в сім'ї
- Як розрахувати дату весілля, якщо ви поки незаміжня
- як гармонізувати відносини з чоловіком, знаючи числові коди
- як нейтралізувати родові програми в сім'ї
- внутрішній грошовий ресурс
2. Особисте завдання людини
зробивши цей розрахунок, ви визначите, які особисті якості і риси характеру необхідно проявляти, щоб не тільки легко заробляти гроші, але і вибудовувати гармонійні відносини, а також зберігати гарне здоров'я.
Так само даються рекомендації по сферах діяльності для максимального прояву закладеного потенціалу.
Або стереотипи поведінки, що призводять до невдач?
Положення Раху в певному знаку Зодіаку в особистому гороскопі має безпосередній зв'язок з помилками, допущеними в минулому житті. Особливо добре це простежується при детальному розрахунку минулого життя-коли людина народилася, ким був, чим займався, які космічні закони порушив. Подібні розрахунки пов'язані комплексно з системами Таро нумерології і Астро нумерології.
Так само даються рекомендації по сферах діяльності для максимального прояву закладеного потенціалу.
3. Ліліт
розрахуйте, як впливає на вас "Чорний місяць". Це допоможе застерегти себе і близьких від негативного впливу Ліліт. Знання цих показників дозволяють звернути увагу на слабкі сторони здоров'я і отримати силу, правильно реагуючи на провокації негативного характеру.4. Рівні розвитку трьох основних тіл людини
виконавши ці розрахунки, ви відкриєте для себе основні факти, що стосуються вашого фізичного здоров'я, стабільності психічного стану і рівня ментальної оболонки.5. Число індивідуальності
за кількістю індивідуальності вас сприймають люди, вперше вас побачили або почули, за цими вібрацій вони складають своє попереднє думку про вас.6. Число бажань серця
зробивши цей розрахунок і дізнавшись відповідні Вам цифри, ви дізнаєтеся, про ваші справжні наміри і бажаннях, про те, чого ви хочете насправді! Чим краще поєднуються між собою ваші числа вираження, бажань серця і індивідуальності, тим більш гармонійним людиною ви є, у вас не виникає протиріч і ви швидше і легше справляєтеся зі своїми завданнями і досягаєте поставлених цілей в житті.7. Число вираження
цей показник дозволяє зрозуміти, яку "маску" носить людина, яким хоче здаватися, щоб приховати свої справжні бажання. Найчастіше це відбувається не усвідомлено, і мотивація таких дій також може бути абсолютно різною!8. Містична планета сили-Раху
що ви віддасте перевагу-труднощі, що ведуть до успіху,Або стереотипи поведінки, що призводять до невдач?
Положення Раху в певному знаку Зодіаку в особистому гороскопі має безпосередній зв'язок з помилками, допущеними в минулому житті. Особливо добре це простежується при детальному розрахунку минулого життя-коли людина народилася, ким був, чим займався, які космічні закони порушив. Подібні розрахунки пов'язані комплексно з системами Таро нумерології і Астро нумерології.
https://privatelink.de/?https://irlemian-pro.ru/numerologija/