Що нового?

Придбаний [Центр особистісного зростання Ірлеміан] Нумерологія успішного життя (Веста Жуш-Д)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 282 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 73.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
запис 3-хденного майстер-класу по 3 темам:
  • грошова Нумерологія. Тривалість відео 1ч 38 хв
  • Нумерологія здоров'я. Тривалість відео 1ч 53 хв
  • Нумерологія відносин. Тривалість відео 2год 06 хв
пройшовши цей майстер-клас ви зробите розрахунки, засновані на даті вашого народження та імені.
Додатково Ви отримаєте 8 чек-листів з докладною розшифровкою кожного розрахунку

програма:
1 День. Грошова Нумерологія:
  • як дата народження впливає на грошовий потік і як відкоригувати негативний вплив
  • Як знайти своє призначення, щоб отримувати задоволення від роботи і високий дохід
  • в якій сфері діяльності Ви зможете більше заробляти і без особливих зусиль
  • як впливає ваше ім'я на дохід і як поліпшити ці показники
  • У скільки разів можна збільшити дохід, зробивши прості арифметичні обчислення особистого коду
2 День. Нумерологія здоров'я:
  • яким захворюванням ви схильні і що зробити, щоб зміцнити своє здоров'я
  • особливі періоди в році, коли необхідно приділити увагу здоров'ю
  • як впливає ваше ім'я на показники здоров'я
  • як за датою народження розрахувати сильні і слабкі сторони систем організму і поліпшити загальний стан здоров'я
  • яким системам і органам приділити особливу увагу для щасливого і успішного життя
3 День. Нумерологія відносин:
  • Як зменшити запальність і агресивність при спілкуванні
  • Як дати укладення сімейного союзу впливають на відносини в сім'ї
  • Як розрахувати дату весілля, якщо ви поки незаміжня
  • як гармонізувати відносини з чоловіком, знаючи числові коди
  • як нейтралізувати родові програми в сім'ї
  1. внутрішній грошовий ресурс
цей розрахунок дозволяє з'ясувати, наскільки ви готові до великих грошей, який грошовий досвід вашої душі в минулих втіленнях.
2. Особисте завдання людини​
зробивши цей розрахунок, ви визначите, які особисті якості і риси характеру необхідно проявляти, щоб не тільки легко заробляти гроші, але і вибудовувати гармонійні відносини, а також зберігати гарне здоров'я.
Так само даються рекомендації по сферах діяльності для максимального прояву закладеного потенціалу.
3. Ліліт​
розрахуйте, як впливає на вас "Чорний місяць". Це допоможе застерегти себе і близьких від негативного впливу Ліліт. Знання цих показників дозволяють звернути увагу на слабкі сторони здоров'я і отримати силу, правильно реагуючи на провокації негативного характеру.
4. Рівні розвитку трьох основних тіл людини​
виконавши ці розрахунки, ви відкриєте для себе основні факти, що стосуються вашого фізичного здоров'я, стабільності психічного стану і рівня ментальної оболонки.
5. Число індивідуальності​
за кількістю індивідуальності вас сприймають люди, вперше вас побачили або почули, за цими вібрацій вони складають своє попереднє думку про вас.
6. Число бажань серця​
зробивши цей розрахунок і дізнавшись відповідні Вам цифри, ви дізнаєтеся, про ваші справжні наміри і бажаннях, про те, чого ви хочете насправді! Чим краще поєднуються між собою ваші числа вираження, бажань серця і індивідуальності, тим більш гармонійним людиною ви є, у вас не виникає протиріч і ви швидше і легше справляєтеся зі своїми завданнями і досягаєте поставлених цілей в житті.
7. Число вираження​
цей показник дозволяє зрозуміти, яку "маску" носить людина, яким хоче здаватися, щоб приховати свої справжні бажання. Найчастіше це відбувається не усвідомлено, і мотивація таких дій також може бути абсолютно різною!
8. Містична планета сили-Раху​
що ви віддасте перевагу-труднощі, що ведуть до успіху,
Або стереотипи поведінки, що призводять до невдач?
Положення Раху в певному знаку Зодіаку в особистому гороскопі має безпосередній зв'язок з помилками, допущеними в минулому житті. Особливо добре це простежується при детальному розрахунку минулого життя-коли людина народилася, ким був, чим займався, які космічні закони порушив. Подібні розрахунки пов'язані комплексно з системами Таро нумерології і Астро нумерології.​
https://privatelink.de/?https://irlemian-pro.ru/numerologija/

Угорі