Що нового?

Набір учасників [Центр Шерома] Гід " чим можна замінити ефірне масло, якщо його у вас немає?"(Ульвія Голденбрук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2170 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 61 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
короткий зміст:
Є багато причин, чому вам може знадобитися або ви захочете знайти альтернативу певному ефірному маслу:
  • 1) усвідомлений і етичний підхід до ефірних масел, що знаходяться під загрозою зникнення:зростання популярності ароматерапії з роками є захоплюючим і надихаючим, проте він також збільшує попит на дикорослі рослини і часто в значній мірі піддає небезпеці їх популяції. Сувора реальність така, що багато рослин можуть скоро вимерти, якщо ми не змінимо свої звички споживання. На сьогодні в Червону Книгу внесено багато рослин, які можуть повністю зникнути з лиця землі в найближчі 30-50 років!
до них відноситься ладан, сандал, ятамансі, кедр атласький, білий шавлія, рожеве дерево і багато інших.
  • 2) Якщо у вас просто закінчилося певне масло, і ви хочете замінити його іншим.
  • 3) Якщо в рецепті, який ви хочете спробувати, використовується масло, яке, як Ви знаєте, не можна використовувати через особливу обережність (скажімо, у вас проблеми зі згортанням крові або ви в даний час вагітні).
  • 4) якщо у вас підвищена чутливість до певного ефірного масла.
  • 5) якщо ви не хочете використовувати масло, яке ви знаєте, є фототоксичним.
  • 6) якщо ви хочете створити чудовий парфум своїми руками, але в рецепті, якому ви прямуєте, перераховані кілька ефірних масел, яких у вас немає.
  • 7) якщо вам не подобається аромат конкретного ефірного масла.
все це відмінні і розумні цілі для пошуку альтернативних ефірних масел.
Цей довідник із таблицею розроблений, щоб допомогти вам знайти заміну конкретних масел. Це стане вашою відправною точкою і допоможе заощадити велику суму грошей!
Таблиці складені таким чином, що ви можете знайти заміну кожному маслу по 2 принципам:
  • за запаховим принципом (Я хочу масло, аромат якого схожий на цей аромат
  • по терапевтичній дії (я хочу масло, дія якого пропонує ті ж переваги)
в Гіді даються заміни за цими 2 принципами на 121 масло!!!
У розділі по терапевтичному впливу є підрозділ на різні види лікувального застосування (наприклад, для чистого дихання, для гормональної підтримки, для шкіри, для емоційної корекції і т. д.)

PDF формат-красиво, зручно, суперкорисно!

https://privatelink.de/?https://sheroma-lavanda.com/chem-zamenit-efirnoe-maslo/

Угорі