Що нового?

Набір учасників [Центр Шерома] як Слухати масло всім своїм істотою (Ульвія Голденбрук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як Слухати МАСЛО всім своїм істотою
Техніка №1 для роботи з ефірними маслами при Аромадіагностиці

Необхідність в цій техніці виникла після того, як я виявила, що в Інтернеті і книгах немає взагалі або не приділяється достатньо уваги на те, як нам треба взаємодіяти з ефірними маслами.

Адже вони виступають в якості провідників в усвідомленому житті. Вони допомагають нам дізнатися більше про себе через взаємодію з ними.

І все ті поради по пронюхування масел, які відомі на сьогоднішній день, малоефективні і не дають нам можливості дізнатися ні масла, ні самих себе через призму масел.

А значить процес зцілення і самопізнання не запущений.

І всі тести сучасної АромаДагностики поверхневі і не дають справжнього уявлення про ситуацію, яку ми намагаємося вирішити за допомогою ефірних масел.

Ми йдемо тільки по верхах, не вирішуючи проблему.

Увійти на рівень несвідомого, на тіньову сторону нашого его — завдання не з простих.

Тут простим пронюхуванням з пляшечки, долоньки або блоттера не обійдешся.

Така взаємодія і досвід роботи з ефірними маслами не допомагає, коли ми застосовуємо аромати для пізнання себе.
Коли ми маємо справу з ароматами-провідниками в житті або з глибоким аналізом.

Якщо ми вступаємо в правильну співпрацю з ароматом, який вібрує життям, то він веде нас до пізнання своїх прихованих сторін, які недоступні в звичайному житті.

Рекомендую всім, хто використовує масла для корекції свого психоемоційного фону, хто працює з клієнтами і робить АромаДагностику, хто складає індивідуальні парфуми для клієнтів або себе, навчитися працювати за тим методом, який я пропоную вам для здійснення спільної подорожі і глибокої співпраці з ароматом.

Ця одна з головних технік, яку я використовую в своїй практиці і якою з любов'ю ділюся з вами.

Тільки практика і ніякої води!
Тривалість заняття - 30 хвилин.

https://privatelink.de/?https://sheroma-lavanda.com/kak-slushat-maslo-vsem-svoim-sushestvom/

Угорі