Що нового?

Придбаний [Центр Шерома] Психотерапія та психологія в онкології (Ульвія Голденбрук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2905 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 201.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
профілактика і лікування раку 5 заняття - Психотерапія і психологія в онкології
3,5 години професійної інформації!

тільки практика і ніякої води!!!

- Ось і закінчилося чергове (і не останнє) 4 заняття по Р. М. Ж.

І ось на цій самій душі трошки сумно... якби про це говорилося побільше в ЗМІ, в кабінетах лікарів при прийомі пацієнтів, в рекламі замість парацетамолу...
Др. Ульвія на самому початку заняття дуже своєрідно, дохідливо і на конкретних прикладах пояснювала нам як саме потрібно розмовляти з людьми. Щоб цінна інформація не залишилася словами, або цифрами, а щоб дійшло до душі людини. Щоб пробудило людину до усвідомленості.
Я думаю якби люди застосовували тільки те, чого навчила нас Др. Ульвія тільки на сьогоднішньому занятті, то рак як захворювання, перейшло б в категорію рідко зустрічаються..........................

Ми чули багато всього.

питання в тому, чи розуміємо ми насправді, для чого нам щось необхідно.

поки ти не зрозумієш важливість і значимість певних порад до кінця,

ти не станеш робити нічого для запобігання раку!

дізнайся, зрозумій і тільки потім - роби!

- Вражена, здивована, наповнена емоціями та інформацією. Це з приводу 4 заняття. Ви, що там підключаєтеся зверху до чогось? Джерело знань, мудрості і широти поглядів. Дякую!...

- Приєднаюся до слів подяки щиро і від душі!
Все нове, цінне, щире, несподіване і новаторське йде від нашого дорогого вчителя!
Тепло, турбота і любов до нас — це наша Ульвія!...

- Дорогі мої лавандові однодумці.

Вчора була друга (і не остання ) частина заняття по темі: Рак молочних залоз.

Все заняття пройшло в чарівній (fireworks) обстановці. У Ульвії з Оленою завжди так — кімната чарівна, завжди збираються чудові люди.

Роботи було багато (computerrage) , інформації як завжди теж предостатньо :O , але мені було вчора особливо легко.

Трохи передісторії ...

Я у вересні 2013 року позбулася матки. "Раптом" почала рости моя міома.

Проходжу контроль у гінеколога-раз на рік. З 1986 року після других пологів утворилася міома 5 міліметрів. І спала вона в мені до січня 2012року, без змін.

На контролі в січні 2012 з 5мл .виросла до 3 см (worry). Звернулася до гомеопата. Пройшла курс в шість місяців (тампони, ванни, мацерати, медитації та багато іншого) Контроль в липні показав вже 6см (fear) .

У вересні при операції вже була 9 см.операція пройшла дуже спокійно і без ускладнень.

У лютому 2014 року (ми з чоловіком жили тоді на період його реабілітації ) в іншій області, я "раптом" виявила ущільнення в правій грудях ( з кулачок новонародженого) (doh) . Роблю вправи по лімфодренажу грудей 2-3 рази в тиждень вже роками. Це був прекрасний недільний ранок (hearteyes) . Відразу ж записалася на прийом, і почала прикладати капусту з медом. Це єдине, що мені прийшло тоді в голову далеко від дому. У п'ятницю на прийомі у сенолога, зробивши мамографію і екографію діагноз був: доброякісна пухлина неясного походження. Контроль через 6 місяців.

І так протягом 2-х років. Все, слава БОГУ, добре.

І коли на занятті Доктор Ульвія говорила про те як (worry)(fear)(puke) себе почувають жінки при проходженні "простого контролю" , я згадала той страх, який, нехай десь на задвірках, але все таки сидить в голові.

А ті цифри, які кричать, з приводу помилкових (помилкових) діагнозів; перестраховки порядних лікарів; і наганяння страху "торговців медпрепаратами"... про них не почуєш в рекламі, про них не говорять в "офіційній медицині".

Я не звинувачую нікого, ні державних чоловіків, ні ЗМІ, ні лікарів ...

Я закликаю всіх!!!, мати знання в голові, щоб відокремлювати зерна від полови.

Слава Богу, у нас є у кого вчитися.

Низький земний уклін, вам, дорога наша Доктор Ульвія. (thanks) (heart) (handshake) (hug) (kiss) P. S. Лавандочки, квіточки, не обезсудьте за довгі послання. Не виходить у мене коротко і сухо. Всім ЗДОРОВ'Я.....

https://privatelink.de/?https://aromaart.e-autopay.com/buy/306999

Угорі