Ви отримаєте: семінар в запису про те, як створити і вести свою практику, роблячи своє життя кращим. Для допомагають фахівців і учнів
Для кого:
- запрошуються: навчаються розстановкам у Олени Веселаго, практикуючі і навчаються колеги інших шкіл, які цікавляться розстановками і полем "для себе"
- вимоги до учасників. Для участі в цьому семінарі потрібно хороший навик читання поля-ви повинні вміти сприймати тонкі польові процеси Дистанційно.
- Якщо ви не знайомі з термінами школи Олени Веселаго, ви можете відчувати труднощі в розумінні матеріалу.
короткий опис:
- семінар не є терапевтичним, тобто його учасники не можуть розраховувати на особисту роботу за своїм запитом. При цьому демо-роботи будуть робитися за реальними запитами учасників.
- Мета семінару: розкрити як практичні, так і глибокі духовні аспекти ведення практики. Від" як розкрутитися молодому фахівцеві "до" як витримати стільки людського болю "і"як зберегти свою сім'ю".
На семінарі я розділю з вами свій досвід як організатора, так і людини. Що робити на кожному кроці і як направляти свої трансформації до кращого життя. " Олена Веселаго, автор і ведучий семінару
(на семінарі перераховані теми будуть розглянуті в різному ступені, в залежності від запиту та інтересів учасників)
Організація та управління практикою.
Організація та управління практикою.
- від "спробуємо трохи розставити" до польового терапевта і ведучому.
- комплексна ідентичність. Інтеграція розстановок в інші практики. Ієрархія методів, побудова складних лояльностей.
- Практика і гроші. Ціноутворення. Чи можливо забезпечувати себе тільки розстановочною практикою.
- Реклама. Що ми обіцяємо і що ми можемо виконати. Інформування про розстановки.
- технічні питання: приміщення, адміністрування, розмір групи, ролі учасників...
- Управління турбулентністю: записалися і не прийшли, не записалися і прийшли, "чоловіка привела, допоможіть йому", "ой, а можна я завтра оплачу", "мені не подобається, хочу гроші назад" і т. п.
- професійне співтовариство і відносини з колегами з допомагають і духовних практик.
- дослідницькі вправи-розстановки:" я і мої клієнти","я і моя практика".
- дослідження лояльностей, що впливають на практику: "кого я рятую, рятуючи своїх клієнтів", "я і приховані сторінки історії моєї країни".
- Чи безпечні розстановки? Безпека та небезпека для клієнта, терапевта та групи.
- професійне вигорання. Відновлення.
- "чому у сімейних розстановників немає сім'ї". Розстановочна робота і близькі люди.
- Розстановник і соціальне оточення. "Чому мене ніхто не слухає". Куди йдуть друзі.
- колегіальність і конкуренція. Практика і суспільство.
- "вічний студент". Як ми вчимося в розстановках і чому не можна навчитися. Ми і наші вчителі.
- супервізія, інтервізія і Самостійна робота над сліпими плямами. Особиста терапія.
- управління енергією групи. Створення групового поля, його коректне наповнення і залишення на користь групи.
- щоденне життя"зі знанням поля". Польові закони в повсякденному житті.
- вплив стану поля на суспільне життя. Що може зробити одна людина.
- лідерство і служіння.
- Демо-розстановки для учасників групи з роз'ясненнями *
- Практика учасників: самостійні розстановки-дослідження
https://privatelink.de/?https://constellations.timepad.ru/event/1743421/?fbclid=IwAR20844S5RZ8cl7moajRP-rMh53jx4mdF9UJMFtS6q8UhMfv6i5A9JMTzRo