Що нового?

Придбаний [Центр сучасних системних розстановок] Практика і життя (Олена Веселаго)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 173.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте:
семінар в запису про те, як створити і вести свою практику, роблячи своє життя кращим. Для допомагають фахівців і учнів
Для кого:
  • запрошуються: навчаються розстановкам у Олени Веселаго, практикуючі і навчаються колеги інших шкіл, які цікавляться розстановками і полем "для себе"
  • вимоги до учасників. Для участі в цьому семінарі потрібно хороший навик читання поля-ви повинні вміти сприймати тонкі польові процеси Дистанційно.
  • Якщо ви не знайомі з термінами школи Олени Веселаго, ви можете відчувати труднощі в розумінні матеріалу.
якщо ви перебуваєте в стані гострої або декомпенсованої травми (як раптової, так і тривалої), будь ласка, візьміть до уваги, що на семінарі передбачається високе Польове навантаження. Рекомендується утриматися від участі в семінарі.
короткий опис:
  • семінар не є терапевтичним, тобто його учасники не можуть розраховувати на особисту роботу за своїм запитом. При цьому демо-роботи будуть робитися за реальними запитами учасників.
  • Мета семінару: розкрити як практичні, так і глибокі духовні аспекти ведення практики. Від" як розкрутитися молодому фахівцеві "до" як витримати стільки людського болю "і"як зберегти свою сім'ю".
" створення і ведення своєї практики — це перш за все шлях, кожен день якого змінює тебе. Колишнім залишитися неможливо. Чим сильніша твоя практика, тим більше змін тебе чекає. Це зміни, що ведуть до більш глибокого розуміння себе. Але також і до багатьох праць і багатьох втрат — все нове розриває зв'язки зі старим.
На семінарі я розділю з вами свій досвід як організатора, так і людини. Що робити на кожному кроці і як направляти свої трансформації до кращого життя. "
Олена Веселаго, автор і ведучий семінару
(на семінарі перераховані теми будуть розглянуті в різному ступені, в залежності від запиту та інтересів учасників)
Організація та управління практикою.
  • від "спробуємо трохи розставити" до польового терапевта і ведучому.
  • комплексна ідентичність. Інтеграція розстановок в інші практики. Ієрархія методів, побудова складних лояльностей.
  • Практика і гроші. Ціноутворення. Чи можливо забезпечувати себе тільки розстановочною практикою.
  • Реклама. Що ми обіцяємо і що ми можемо виконати. Інформування про розстановки.
  • технічні питання: приміщення, адміністрування, розмір групи, ролі учасників...
  • Управління турбулентністю: записалися і не прийшли, не записалися і прийшли, "чоловіка привела, допоможіть йому", "ой, а можна я завтра оплачу", "мені не подобається, хочу гроші назад" і т. п.
  • професійне співтовариство і відносини з колегами з допомагають і духовних практик.
шлях розстановщика
  • дослідницькі вправи-розстановки:" я і мої клієнти","я і моя практика".
  • дослідження лояльностей, що впливають на практику: "кого я рятую, рятуючи своїх клієнтів", "я і приховані сторінки історії моєї країни".
  • Чи безпечні розстановки? Безпека та небезпека для клієнта, терапевта та групи.
  • професійне вигорання. Відновлення.
  • "чому у сімейних розстановників немає сім'ї". Розстановочна робота і близькі люди.
  • Розстановник і соціальне оточення. "Чому мене ніхто не слухає". Куди йдуть друзі.
  • колегіальність і конкуренція. Практика і суспільство.
  • "вічний студент". Як ми вчимося в розстановках і чому не можна навчитися. Ми і наші вчителі.
  • супервізія, інтервізія і Самостійна робота над сліпими плямами. Особиста терапія.
нове бачення і лідерство. Расстановщик і суспільство.
  • управління енергією групи. Створення групового поля, його коректне наповнення і залишення на користь групи.
  • щоденне життя"зі знанням поля". Польові закони в повсякденному житті.
  • вплив стану поля на суспільне життя. Що може зробити одна людина.
  • лідерство і служіння.
  • Демо-розстановки для учасників групи з роз'ясненнями *
  • Практика учасників: самостійні розстановки-дослідження
https://privatelink.de/?https://constellations.timepad.ru/event/1743421/?fbclid=IwAR20844S5RZ8cl7moajRP-rMh53jx4mdF9UJMFtS6q8UhMfv6i5A9JMTzRo

Угорі