Що нового?

Набір учасників [Центр жіночого здоров'я "Я"] я вагітна. Легкі пологи (Олеся Плотнікова, Олена Швецова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4045 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 72.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

тобі точно підійде цей курс, якщо ти:
  1. Боїшся розривів і ускладнень під час пологів і після них.
  2. Не знаєш, що тебе чекає і відчуваєш страх перед моментом появи малюка.
  3. Хочеш правильно підготуватися до пологів.
  4. Мрієш про легкі пологи.
  5. Хочеш, щоб твій малюк був здоровим.
  6. Хочеш дізнатися все про догляд за дитиною після пологів і налагодити грудне вигодовування
що ти отримаєш від курсу:
  • Дізнаєшся все про допологову підготовку.
  • Трансформуєш свій страх перед пологами в нові знання, які допоможуть в потрібний момент.
  • Освоїш інтимну гімнастику, навички розслаблення і спеціальні вправи для вагітних.
  • Підготуєш дихальну систему.
  • Пройдеш профілактику позбавлення від болю в лобку, крижах, спині, зменшиш або позбудешся від нетримання, геморою і варикозу.
  • Покращиш стан шлунково-кишкового тракту.
легкі пологи "
1
Вступний урок
Знайомство з платформою, планом уроків, з провідними та учасницями курсу.
2
Фізіологія вагітності
Базові знання про те як змінюється тіло і як собі допомагати зберігати здоров'я. Перинатальні матриці, елементи ресурсної психології. Комплекси вправ для підготовки тіла до пологів на ранок день, вечір і блок з інтимною гімнастикою, адаптований для вагітних.
3
Фізіологія пологів
Підготовка тіла до пологів, передвісники появи малюка. Родові сутички, пози для полегшення пологів, самодопомога під час пологів. Кесарів розтин-думка акушерки. Техніки розслаблення. Налаштування на пологи.
4
Відновлення після пологів, взаємодія з дитиною
Важливі аспекти фізичного та емоційного відновлення після пологів, вправи. Базові принципи відновного харчування. Провідна роль матері, потреби дитини, основи грудного вигодовування
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/ya_zdorova_nsk/

Угорі