Що нового?

Придбаний Цербер 2022. Матеріалізація бажань за 44 дні (Ніко Бауманн)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1398 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Думки матеріальні і все, що тебе зараз не влаштовує - ти притягнув до себе сам, тому що зациклив увагу на тому, що тобі не подобається. Ти можеш реорганізувати свої думки і притягувати все, що ти любиш і чого ти хочеш. ТИ МОЖЕШ БУКВАЛЬНО ЗМІНИТИ СВОЮ РЕАЛЬНІСТЬ.

Якщо ти хочеш змінити своє життя, то треба змінити свій стан (емоції). Тому що саме воно визначає те, що ти притягуєш до себе.

Є ефективний підхід для матеріалізації бажань і я вам його дам.

Я склав таку програму опрацювання думок і станів, яка дозволить вам побачити матеріалізації досить швидко. Я назвав цей проект ЦЕРЕР або "Целереалізатор" - це крокова система матеріалізації бажань за 44 дні.

Як це працює?

Щоб підняти свій рівень життя і притягнути бажане, треба вийти з ним на одну частоту по емоціям і думкам. НЕ ЗОБРАЖАТИ ЦЮ ЧАСТОТУ! А реально відчувати себе так!

Ми будемо змінювати свої думки і емоційний стан. Ти отримуєш те, що відчуваєш. Це секрет:

• Хочеш бути успішним? Відчувай перемоги, а не проблеми.
  • Хочеш бути коханим? Відчувай любов, а не байдужість.
  • Хочеш багатим? Відчувай благополуччя, а не обмеження.
і т.д. в тому ж дусі.

Але як, якщо відчуваєш себе пригнічено, раптом перестрибнути в позитив?

Раптом перестрибнути не вийти, а ось планомірно прийти до цього стану потоку, в якому реалізуються бажання, а не страхи, можна!

Наше тренування/практикум допоможе виробити навик високих емоцій і найголовніше творити свою реальність цими станами!

Основні практики і теми практикуму:

1. Список. Виписуємо 10-50 цілей, які ви хочете бачити реалізувалися.

2. Сила емоцій. Як прискорити матеріалізацію цілей і як посилити ефект чудес у своєму житті.

3. Випромінювання мыслеформ. Завдяки завданням на цю тему ви побачите як Ваші думки проявляються в реальності і зможете почати управляти приходять у ваше життя подіями.

4. Тренування емоцій (викликання потрібних почуттів і думок). Ви навчитеся створювати позитивні емоції і виводити себе з низьких вібрацій.

За 44 дня ваша задача налаштуватися на виконання бажань. Завдяки щоденній спільній роботі посилюється ваш натиск на потужні позитивні емоції.

Часто ми забуваємо, що ми чарівники і самі творимо свій світ, стаємо жертвами і втрачаємо моменти чарівництва. Потрібно не втрачати усвідомленість.

Для цього кожен день в групі тренінгу, ви виконуєте завдання на матеріалізацію бажання. Їх сенс в тому, щоб наповнитися сильним емоціям успіху, благополуччя, любові і здоров'я і тд (під Ваш список бажань) і транслювати ці стани протягом місяця, а далі чудеса трапляються самі собою.

Крім того, що ви навчитеся стабільно залучати великі бажання в своє життя, чим ще допоможе вам цей практикум?

1. Прискорити тяжіння бажань!
  2. Перебудувати мислення!
  3. Вийти з гнітючого стану
  4. Позбутися від негативу в житті.
  5. Матеріалізувати конкретні бажання за конкретний проміжок часу.
Зовнішні події підуть плавно, але відчутно в бік нової внутрішньої енергії, якою я хочу вас наповнити. Що всередині, то і зовні. Зробимо всередині вогняні емоції-отримаємо вогняні результати. Все, що потрібно прийде саме. Головне це внутрішні зміни-координально нові почуття. Ну і, звичайно, нові мислеформи, які ми теж будемо формувати на практикумі.

Головний результат, який Ви отримаєте:

Ви станете творцем своєї реальності. Це відчуття варто того.

• Перестанете реагувати на негатив.
  • Ви відпустіть ситуації, які не дають спокою.
  • Ви перемкніть негативні думки в позитив.
  • І, звичайно, отримаєте відчутні реалізації бажань.
Це вже четвертий повноцінний ЦЕРЕР. Але уроки і підхід там нові, трохи скориговані за рахунок того, що з'явилися нові знання про матеріалізацію цілей.

https://privatelink.de/?https://telegra.ph/Materializaciya-zhelanij-za-44-dnya-07-02

Угорі