Що нового?

Придбаний [[CGCookie] людина: створення реалістичного портрета за допомогою блендера (Кент Траммелл)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1784 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 132.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
<ширина iframe= " 500 "Висота=" 300 " src="
*************************************​

створення фотореалістичних 3D-осіб є одним з найбільш затребуваних навичок в комп'ютерній графіці
Просто перегляньте сторінку спільноти кураторів або сторінку тенденцій у категорії "Цифровий 3D" ArtStation та підрахуйте кількість реалістичних рендерів портретів та персонажів.
Будь то для VFX фільмів, відеоігор, NFT або просто для любові до свого ремесла, реалістична портретна зйомка - варте і глибоко винагороджуване заняття.
однак портрети - це складно. Мовляв, справді важко, правда?
Тут не потрібно прикрашати: так, портретний живопис-це складне завдання.
Однак, як і будь-який творчий процес у Blender, можна навчитися створювати людське обличчя, подібне до життя. (І, до речі, це не має нічого спільного з талантом.)
HUMAN тут для того, щоб довести, що Ви теж можете створювати реалістичні людські обличчя за допомогою Blender
HUMAN-це курс глибокого занурення в процес портретного живопису. У п'яти розділах я відкриваю завісу над усіма робочими процесами, хитрощами, процесом прийняття рішень і підводними каменями, з якими я зіткнувся на своєму шляху, - і я нічого не приховую.
якщо ви наслідуєте цей приклад і почнете практикувати, результати вразять вас уяву.
Це набагато більше, ніж просто покроковий рецепт, це подорож до мого творчого процесу. У HUMAN ви станете свідком усього шляху від стандартного куба до повністю детального фотореалістичного портрета.

Разом ми досліджуємо всі можливості Blender!

для якого рівня підготовки призначений цей курс?
З самого початку я розробляв цей курс з урахуванням усіх рівнів кваліфікації. Однак через просунутого характеру цього предмета оптимальним є середній рівень досвіду.

Якщо ви новачок у Blender, хочете оновити свої навички або, можливо, перейти на Blender з іншого 3D-додатка - ми пропонуємо покупку в комплекті. Відеоролики, включені в комплект курсу, допоможуть вам освоїтися і підготуватися не тільки до HUMAN, але і до будь-якого проекту Blender.
що входить до складу людини?
  • Більше 80 уроків у 5 розділах
  • Більше 25 годин відео
  • кожен крок описаний в деталях
  • вихідні файли проекту
  • анатомічний довідник (вартість 29,95 доларів США)
****** https://privatelink.de/?https://blendermarket.com/products/human-realistic-portrait-creation-with-blender

Угорі