Часто бачиш красивих дівчат з якимись хлопцями і думаєш: "і чим вони Кращі за мене"?
Ти намагаєшся заробляти гроші, займаєшся спортом, розвиваєшся і вчишся новому. Багато хто може навіть тобі заздрять. Правда в тому, що ти нічим не гірше них, а вони не краще тебе.
У тебе є все, щоб подобатися кращим дівчатам. Та й вони тільки й чекають коли ти з ними заговориш.
АЛЕ ТОБІ ЗАВАЖАЄ СТРАХ!
Страх отримати відмову і бути відкинутим жінкою відчувають 99,9% чоловіків! Абсолютно незалежно від того, хто вони, як вони виглядають і на чому вони їздять...
Тепер у тебе є можливість виправити цю несправедливість, піти і познайомитися з парою красивих дівчат
До тренінгу
Увага! Метод працює з будь-якими дівчатами, в тому числі ТОП-рівня
Ти намагаєшся заробляти гроші, займаєшся спортом, розвиваєшся і вчишся новому. Багато хто може навіть тобі заздрять. Правда в тому, що ти нічим не гірше них, а вони не краще тебе.
У тебе є все, щоб подобатися кращим дівчатам. Та й вони тільки й чекають коли ти з ними заговориш.
АЛЕ ТОБІ ЗАВАЖАЄ СТРАХ!
Страх отримати відмову і бути відкинутим жінкою відчувають 99,9% чоловіків! Абсолютно незалежно від того, хто вони, як вони виглядають і на чому вони їздять...
Тепер у тебе є можливість виправити цю несправедливість, піти і познайомитися з парою красивих дівчат
До тренінгу
- Не наважуєшся заговорити з красивими дівчатами і тупо проходиш повз?
- думаєш: "А що я їй скажу?", "як почати розмову?", "а якщо вона скаже – ні?"
- в голові проноситься: "я поспішаю"/"не дуже-то вона мені і подобається"/"у неї швидше за все хлопець є"/"мені це не потрібно"/"навряд чи щось вийде"/"у неї таких як я-черга".
- чим більше тобі подобається дівчина, тим сильніше хвилювання і більше відмовок, щоб не підходити.
- абсолютно не знаєш про що розмовляти з ними.
- "ефект кам'яних ніг" - від однієї тільки думки про знайомство тебе паралізує.
- розчарування після кількох невдалих спроб познайомитися відбили все бажання продовжувати.
- ти будеш легко і не замислюючись знайомитися з найкрасивішими дівчатами!
- ти освоїш принцип" у. п. п. " побачив/сподобалася/підійшов
- ти повністю переосмислити всі свої негативні переконання з приводу знайомств
- ти завжди будеш знати, про що розмовляти при знайомстві
- ти отримаєш техніки самомотивації і подолання хвилювання, які включать твою рішучість
Увага! Метод працює з будь-якими дівчатами, в тому числі ТОП-рівня
https://privatelink.de/?https://mensistem.ru/tabletka