Що нового?

Придбаний Чарівні ритуали на достаток (Ксенія Силаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1545 ГРН
Учасників: 0 з 57
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зовсім скоро осіннє рівнодення. Сильний час, коли ми можемо здійснювати ритуали, щоб залучити достаток на рік прийдешній. І ми приготували для вас спеціальну пропозицію на записи обрядів, які варто проводити саме в цей час. 50% знижка на будь-який запис або 70% знижка на весь пакет.
7 років тому, коли я вперше проводила обряд "Багач" або "багач" як його називають, мої плани здійснилися. Я просила"машину і дачу". Вже через пів року ми з чоловіком придбали ділянку під Києвом і машину — гарненький червоний Хюндай Гетс. Причому грошей то особливо на покупку не було. Все склалося чарівним чином: ділянку нам продав друг сім'ї причому в розстрочку і без відсотків. А на машину гроші прийшли одним разом і рівно та сума яка була потрібна. Ми противники кредитів і віримо в те, що якщо вам це потрібно, то все складеться. Щороку я використовую цей час щоб зарядити сім'ю на достаток і має приголомшливий ефект.
Щороку мої наміри виконуються в точності як загадую. І не тільки у мене. Це підтвердять ті, хто щорічно знову і знову приходить на обряд Багача.
Які практики можна проводити в цей день?
  • зробити ляльку Зерновушку
  • влаштувати вдома святковий бенкет і кожен член сім'ї повинен висловити подяку світобудові або Богу за ті, блага які є вже в нашому житті.
якщо ви хочете провести в точності те, що робила я, то рекомендую наступне. Посилання на особливі практики, які вимагають знань, я залишу тут. Можливо вони вам знадобляться! Всі майстер-класи проводила я, Ксенія Силаєва, доступні в записі.
-БАГАТІЙ. ЗЕРНОВУШКА. АКТИВАЦІЯ. ПОТУЖНИЙ РИТУАЛ З МОНЕТКОЮ.
  • Грошове ДЕРЕВО на папері
  • Вузол "грошове ДЕРЕВО " - обряди"магія грошей"
  • Грошова МАНДАЛА за датою народження
  • КАРТА бажань
  • Чарівний ФЛАКОН на багатство
Тільки до кінця вересня Ви можете придбати будь-який запис зі знижкою 50%. Ви можете створювати ці обереги напередодні осіннього рівнодення з 20 по 22 вересня! Не пропустіть цей чарівний час!
Детальніше про кожного:
ЗЕРНОВУШКА і РИТУАЛ з монеткою
Великий, слов'янське свято багач. Відзначається по завершенню польових робіт в середині вересня. Свято зібраного врожаю, родючості і благополуччя. .День осіннього рівнодення-унікальний тимчасовий коридор для того, щоб сформувати запас благополуччя і достатку на рік прийдешній. У цей день важливо підвести підсумки і висловити подяку вищим силам і собі за матеріальні блага, а також провести ритуал на достаток, щоб воно супроводжувало людину весь рік до наступної осені.
Ми з вами створимо чарівний оберіг-лялечку "Зерновушку", яка буде залучати в ваш будинок багатство, достаток і благополуччя. Робиться ця лялька всього один раз в році! На багач-день врожаю.І в себе вбирає всю силу космічних потоків цього дня! Хоча як показав досвід, зроблена в інший день, але обов'язково на зростаючому місяці, вона також виконає свою роль і допоможе своїй господині або господареві жити в достатку і благополуччя.
Всесвіт нескінченно рясна. І ми можемо отримувати її дари і бути в достатку завжди.А якщо достатку немає, значить наша життєва сила витікає кудись або порушена гармонія із Всесвітом. Виявити проблему, зцілити себе і відновити втрачену гармонію допоможе чари Зерновушки!
У програмі
  • Створення оберега на достаток" лялька зерновушка "або її чоловік"багач"
  • Ритуал на активацію "Зерновушки"
  • перевірений ритуал з монеткою на багатство в день осіннього рівнодення!
  • У комплекті: запис відео-уроку за правилами створення обережних ляльок.
грошове ДЕРЕВО-магніт достатку
Дивовижне поєднання магії і арт-терапії. Техніка, яка дозволяє на рівні підсвідомості прописати стан достаток. Ми можемо знайти всередині себе точку опору, зрозуміти як ми можемо залучити богатсво, як можемо реалізувати себе.
У програмі:
  • створення грошового дерева
  • Активація його за допомогою змови
Вам знадобиться ватман, олівець простий, фарби, і пачка "сувенірних грошей". Справжні гроші також потрібні, щоб їх приклеїти.
Таке дерево ми вішаємо у себе в квартирі в "грошової зоні" за правилами феншуй і готуємося приймати блага від Всесвіту.
Грошова МАНДАЛА за датою народження
Це методика-чудовий спосіб діагностики своїх фінансових труднощів. Малюнок мандали, а далі порядок кольорів щодо вашого гороскопу – завжди красномовно розповідають про те, наскільки ви готові прийняти те, що бажаєте.
Плетемо на достаток:
• Для себе
  • Для чоловіка і сім'ї
  • На свій або загальний бізнес
  • Конкретно на роботу
  • На квартиру
  • На машину
  • На подорож
  • На позбавлення від боргів
Це унікальний спосіб плетіння мандали, в результаті якого ви:
  • вибираєте тему
  • закладаєте програму отримання бажаного
  • прописуєте алгоритм плетіння на основі дати народження
  • аналізуєте результат
Нитка за ниткою ви будете дбайливо закладати візерунок вашого власного благополуччя і фінансового добробуту.
КАРТА життя
Шамани, містики і маги з нетерпінням чекають сильних днів. Це шанс використовувати силу пробуджується землі на матеріалізацію ваших задумів. Запис вебінару по створенню карти бажань ви можете використовувати в найсильніші дні в році, перед початком важливих етапів життя. Як відомо, у слов'ян було чотири нових роки: весняне і осіннє рівнодення, зимове і літнє сонцестояння. Створіть карту свого життя на три місяці вперед або на рік за допомогою майстер-класу.
Карта життя або карта бажань — це дуже ефективний інструмент виконання найзаповітніших бажань.
З одного боку все просто: вам треба всього лише розмістити на карті бажань зображення, які уособлюють виконання вашої мрії, і дуже скоро ви переконаєтеся, що бажання починають виконуватися.
Але хіба може бути так просто?
Не завжди? Якщо ви не вклали енергію матеріалізації в карту, вона може провисіти на стіні роки, і виповнитися на ній хіба що одне-два бажання.
На картах бажань які, робила я, виповнилося 90% зображеного. Весь секрет в чарівництві, яке ми вкладаємо в цю карту. Арттерапія, Магія і любов творять неймовірне і карта починає працювати вже на наступний день. Але потрібно бути обережною зі своїми бажаннями і слідувати правилу балансу бажань, не розміщувати предмети, які тягнуть на себе енергію з Вашого життєвого простору. Через них бажання якраз таки залишаються лише зображеннями на папері і не перетворюються в життя. Або ще гірше приносять засмучення.

Як же це працює? Чому бажання починають виконуватися, як за помахом чарівної палички?
Все дуже просто-створюючи Карту бажань, ми направляємо свої думки в потрібному напрямку, ми не просто мріємо, ми мріємо з наміром. Коли ми дивимося на карту, візуалізуємо бажання, наша підсвідомість вбирає цю інформацію і відразу запускає механізм виконання поставленої мети.
У підсумку наші найзаповітніші бажання починають виконуватися одне за іншим. Складати карту бажань ми будемо за особливим алгоритмом, який допоможе нам відіслати відповідний сигнал у всесвіт на здійснення наших бажань і мрій.
Магія грошей-обряди в молодика
Всесвіт і мозок людини дивно влаштовані. Увійдіть в резонанс з світобудовою і зможете отримати всі блага, які існують в світі і до якого ви готові.
Я запрошую вас на дивовижний обряд на залучення достатку і матеріальних благ. Нехай здійсниться все про що ти мрієш! Ми буде творити щастя щастя своїми руками.
У програмі заняття:
  • Сплетемо оберіг для дому: грошове древо
  • Створимо ритуальну практику "сакральна гімнастика" Сила берегині " * Комплекс на достаток
  • Медитативна практика-налаштування на частоту достатку.
  • Пропишемо список своїх бажань і створимо чарівний малюнок для виконання бажаного!
На заняття потрібно приготувати:
  • Мотузку натуральну (колір будь-який), ножиці, Свічка воскова, сірники
  • Папір, ручка, лист для малювання розмір будь — який можна ватман, фарби, кисть, бутафорні гроші, трохи справжніх грошей-скільки не шкода. Клеячи.
Заняття в запису. Обряд був проведений в період літнього сонцестояння, але його також проводять в будь-який молодик.
Чарівний ФЛАКОН на багатство
Це старовинний оберіг, який створюється особливим чином. Технічно він являє собою бутель зі скла, в яку поміщені певні інгредієнти.Дуже важливо усвідомлювати, що ви не просто закладаєте в пляшку предмети, а створюєте предмет, який має магічну силу. Тому важливо заговорити її особливим чином і оформити. Можна створити на конкретне велике придбання або на розширення фінансових можливостей.
Флакон допоможе:
  • - дозволити собі більше, розкішніше
  • — ліквідувати підсвідомі програми безгрошів'я
  • — залучити великий дохід
  • — домогтися підвищення зарплати
  • — отримати великий дохід
  • — забезпечить фінансову стабільність
Флакон достатку необхідно створювати виключно в дні молодика або повного місяця. Не можна його створювати на убуваючому місяці. Обов'язкова умова-дотримуватися всіх правил.
Що вас чекає на занятті зі створення чарівного флакона на багатство:
  • Ми закладемо багатство, процвітання, стабільність у ваш флакон достатку
  • Ви дізнаєтеся таємниці і секрети створення такого оберега.
  • Отримайте чіткі інструкції по створенню флакона
  • Змова активації
Флакон можна створювати всією сім'єю.
Для створення флакона вам знадобляться:
https://privatelink.de/?http://xn--80acghaofau0a3ag.xn--p1ai/denezhnye-praktiki-i-ritualy/

Угорі