"спираючись на мій восьмирічний досвід створення відеоуроків, я нарешті зважилася записати такий великий і насичений матеріал про змішану техніку в фотоарті і гібридні форми творчості, які мене зараз захоплюють найбільше.
Багато тонкощі творчого процесу в моїх минулих уроках через брак часу залишалися за кадром, а в цьому відео Я не тільки демонструю налагоджені алгоритми, але і ділюся прихованими процесами: сумнівами, переживаннями і способами їх подолання, а в якості бонусу я розкрию вам мої закулісні секрети, про які поки не знає ніхто.
цей фотоарт — робота трудомістка, копітка і вимагає значної бази знань. І навіть в двогодинне відео не може поміститися вся інформація, необхідна для такого арту. На її вивчення у мене пішли місяці, а на практику — роки, але для вас я приготувала концентрат всього самого захоплюючого і надихаючого.
Замість загальнодоступних відомостей з підручників та інструкцій до програм я пропоную ретельно підібраний набір надихаючих і пробуджують уяву прийомів і ефективних способів досягнення авторської незалежності. А ще я покажу найнеймовірніші і несподівані исходники для фотоарта, відповім на часті питання про авторські права і референси і розкрию мої технічні переваги. Наприклад, розповім, навіщо і як я порушую принцип "від загального до приватного" і які це дає переваги.
Я покажу вам безліч альтернативних шляхів для втілення творчої ідеї-від найпростіших, доступних кожному, до найскладніших і здатних захопити навіть досвідчених авторів.
- початківцям колажистам це відео може бути корисно як вступний курс і огляд можливостей змішаної техніки, що розширює уявлення про фотоарті.
- досвідченим авторам урок може послужити джерелом ідей, відточених знань для підвищення професійної майстерності та креативних методів.
- незалежно від того, до якого рівня складності в фотоарті дісталися ви, це відео може бути вам цікаво як відкриває нові можливості, які дає Фотошоп, включаючи 3D.
відеоурок розрахований на користувачів Photoshop із середнім рівнем підготовки і вище. в наявності версії для Windows і MacOS.
https://privatelink.de/?https://cornacchia.ru/sale/mondi/