Що нового?

Придбаний Чарівний механізм-квантове програмування реальності (Олександр Клінг)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
хочете, щоб будь-які ваші бажання виконувалися, а проблеми вирішувалися швидко, просто і ефективно на повному автопілоті і практично без ваших зусиль? Звичайно, так!
Ви захотіли детальніше дізнатися про програму вебінару"квантове програмування реальності". Розповідати. На вебінарі ви пізнаєте нову супертехнологію запуску "магічного" механізму, який допоможе втілити ваші мрії в життя.
Це нова "чарівна" технологія-кращий синтез моїх досліджень і отриманих за 20 років досвіду напрацювань в галузі управління реальністю, здійснення мрій і вирішення проблем. Метод працює швидше і краще "Нейромагії". Чому? Детально розповім на вебінарі.

на чому заснований новий МЕТОД" чарівний " механізм?
На прямому взаємодії з підсвідомістю, багатовимірним квантовим полем, простором п'ятого виміру, яке оточує нас всюди. Не лякайтеся-нічого складного тут немає. Я все вам поясню зрозумілою, простою мовою і ви зможете це використовувати також як і я.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
На автоматі. Ваше завдання певним чином запустити процес реалізації, а далі все буде розгортатися саме, без вашої участі. Можна сказати, що цей метод для ледачих, але він ефективно працює! У вас є якесь бажання, мета або проблема? Бажання і мета потрібно виконати, проблему вирішити. Універсальна система працює на абсолютно будь-якому рівні з завданнями будь-якої складності. Просто запускаєш "магічний" механізм і спостерігаєш, як змінюються обставини на вашу користь!

суттєва перевага!
Техніка проста у виконанні і не вимагає спеціально виділеного часу для занять, струнко вписуючись у ваше повсякденне життя. Її можна виконувати по ходу будь-яких справ.

"чи вийде у мене?"
"Чарівний" механізм-доступний абсолютно кожній людині. В техніці немає нічого складного. Попередня підготовка не потрібна.
Я особисто дам вам досвід цієї роботи на вебінарі. Ми проведемо сеанс і ви відчуєте на власному прикладі, як це працює.

з особистого досвіду
Я часто користуюся цим механізмом сам. Іноді буває потрібно терміново вирішити якусь проблему або реалізувати якусь мету. Іноді я використовую цю систему, щоб отримати інформацію для нової книги або тренінгу. І все працює на 100%! Завжди! Цей метод мене ще ніколи не підводив. Для наочності наведу три реальних випадки з мого життя.

Випадок №1
Якось раз я стояв перед серйозним життєвим вибором. Мені потрібно було прийняти дуже важливе для моєї долі рішення, зрозуміти в який бік повернути. Упевнений такі моменти бувають і у вас!? Щоб отримати відповідь від Всесвіту, я просто запустив" чарівний " механізм, про який йде мова вище. Але нічого не сталося. На наступний день я прогулювався по парку в глибоких роздумах. Погода стояла хороша, тому в парку гуляло багато людей. Я зійшов на міст, що веде через річку. І побачив як назустріч мені йшли дві дівчини. Вони про щось розмовляли, але я не чув, тому що в парку було досить шумно. І ось ми наблизилися один до одного і пройшли повз. У цей момент я почув уривок їхньої розмови. Одна дівчина сказала інший: "справжні чоловіки надходять так-то..."І тут я зрозумів, що це і була точна відповідь на моє запитання Яким шляхом мені потрібно піти. Я отримав відповідь на своє питання вже на наступний день після запуску цього механізму!

Випадок № 2
Уявіть собі ситуацію, коли я з великою перевагою багажу був знятий з рейсу в Індії (Аеропорт Нью-Делі "Indira Gandhi International"). Мій Квиток був анульований, а грошей не залишалося. Я абсолютно не знав, що робити, залишившись в чужій країні без засобів до існування і документів, адже їх у мене забрали на митниці. Мені не залишалося нічого, як запустити в дію свій "магічний" механізм. Результат не змусив себе чекати і вже на наступний день був оголошений рейс до Москви, на який у мене не було квитка. Коли до рейсу залишалося всього 5 хвилин, я кинувся бігти через всі пункти митної перевірки прямо до літака. Як не дивно, на мене ніхто не звернув увагу, що здається мені зараз неможливим, але це сталося одного разу! І ось я у літака! Двері літака зачинилися прямо перед моїм носом. Я стукаю в двері, ззаду біжить за мною поліція. Мені швидко відкривають, я забігаю і двері відразу закривають. Поліція стукає в ілюмінатор двері літака, Стюардеса показує на годинник і не відкриває двері. Місць вільних було багато, тому я сів далі. І ось літак рушає. Через 6 ч. 40 хв. я був у Москві. Звичайно, були деякі неприємності, але я був на батьківщині і швидко вирішив всі питання. Ось таке диво одного разу сталося зі мною.

Випадок № 3
Третій випадок стався років п'ять тому, коли мені терміново потрібна була велика сума грошей на одну важливу для мене справу. У цей період у мене були складнощі з фінансами і взяти грошей було нізвідки. Напевно, вам також знайома така ситуація. Але я знав про потужний механізм, який завжди працює. Я також скористався ним і на повному автопілоті, абсолютно розслаблено вже через тиждень отримав пожертву від одного мого західного учня в розмірі $ 10 000! Механізм спрацював!

Так, так! Це реально працює! Працює першокласно і завжди! І нічого особливого робити не потрібно, потрібен просто особливий настрій. Ця практика не вимагає викликати в собі якесь неіснуюче відчуття, як було в нейромагії. Це щось зовсім інше!

хочете отримати такий же досвід?
На вебінарі Я відкрию вам таємничу формулу, як цього досягти. А ще ви отримаєте мою особисту підтримку протягом 1-2 місяців після навчання. Ви зможете задавати мені питання на цю тему, і якщо щось піде не так (хоча це і малоймовірно), я завжди направлю вас.
https://privatelink.de/?https://supermetod.omkling.com/volshebnyj-mehanizm-kvantovoe-programmirovanie-realnosti

Угорі