Що нового?

Придбаний "Час чисток" (Олексій Маматов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2757 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 102.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"час чисток" чистка організму від паразитів, шлаків і токсинів (Олексій Маматов)

Комплект Ультра ВІП це:

Повний курс з 4-х уроків, що включає 2 початкових, а також 2 додаткових уроку поглибленої програми.

Це 4 етапи, в яких зібрані всі найефективніші методики для профілактики, оздоровлення, лікування і відновлення організму після атак паразитів, по очищенню від шлаків і токсинів.

5 сеансів зворотного зв'язку з Олексієм Маматовим з більш ретельним поетапним коригуванням програми, розбором складних моментів, а також поліпшенням і закріпленням досягнутих результатів.
чек-листи
додатковий урок
всі попередні вебінари які пройдуть 21, 23 і 28 січня

З метою проінформувати вас, навчити захищатися від паразитів всіх видів, дати ефективні і безпечні безтаблеточние способи виведення токсинів і шлаків, я створив свій освітньо-оздоровчий курс "час чисток!".

в першу чергу – ми очистимося від шлаків, виведемо токсини і знищимо паразитів. Далі ми створимо міцну захист організму від повторного "засмічення" і вже потім відновимо здоров'я, скорегуємо вагу і активуємо всередині себе процес природного спалювання жирів.

Ми детально розберемо, як паразити потрапляють в наш організм, як маскуються і чого бояться. Пильної уваги удостояться теми шлаків і інтоксикації організму, я навчу вас самостійно і своєчасно чиститися від "покладів сміття", позбавлятися від токсичного внутрішнього жиру і багато-багато іншого, про що Ви встигли прочитати в нашій програмі.

"Час чисток!"- це прекрасний захист вашого здоров'я незалежно від сезону, самопочуття, підготовки і віку. Це спосіб життя, правила на кожен день, фізичні вправи, східні практики, масаж точок і органів, вироблення харчових звичок, натуральні вітаміни, застосування спецій і трав, а також здорове харчування на кожен день. Це проста і зрозуміла програма безпечного очищення органів і рідин організму і позбавлення від зайвої ваги. Це рецепти кращих чисток, докладні рекомендації і золоті практики, яких немає в Інтернеті.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://shop.rubulat.ru/order/cleaning0119_ultravip/

Угорі