Що нового?

Придбаний Часи сновидінь. Книга 1. Реальність і свідомість за межами яви (Олард Діксон)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 110 ГРН
Учасників: 1 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.3 ГРН
14%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Олард Ельвіль Діксон-письменник, мандрівник, дослідник шаманізму, автор близько 20 книг про традиційні вірування народів Крайньої Півночі, Сибіру і Далекого Сходу, присвячений шаман, дійсний член організації тувинських шаманів Республіки Тива РФ "Дунгур" ("бубон"). Керівник багатьох етнографічних експедицій в Сибір, Центральну Азію і на Крайню Північ. Проводив дослідницьку роботу в Таїланді (магічні татуювання Сак Янт), на Кубі (релігія Сантерія у народу лукумі-йоруба), в Перу (шаманські церемонії індіанців шипібо-конібо), а також в М'янмі (Бірмі), Лаосі і Камбоджі (традиції "чарівних" зілля в народних віруваннях). Фахівець з символізму іконографії Ваджраяни і буддійської живописутханка . Експерт в області змінених станів свідомості. Викладач тувинського горлового співу хоомей, йоги сновидінь і практик традиційного шаманізму. Художник-косторіз, режисер, музикант, поет. Учасник, лауреат і дипломант багатьох міжнародних етнографічних фестивалів і художніх виставок, ТВ-проектів, документальних фільмів, наукових конференцій і конгресів.
Формат: FB2, EPUB, iOS, TXT, RTF, PDF a4, iOS.EPUB, PDF A6, MOBI, FB3

як не спати наяву і бути усвідомленим уві сні
Інтерв'ю з Олардом Діксоном

• Сон-це реальність чи фантазії розуму?
  • Перш за все потрібно уточнити, що є реальність. Те, що ми бачимо, відчуваємо, переживаємо, - це реальні почуття або здаються? Якщо ми вважаємо їх реальними, то і уві сні всі вони проявляються в тій же мірі, а іноді навіть загострені. Саме тому ми не розрізняємо, що перебуваємо в сновидінні, коли в ньому дійсно знаходимося; для фізіології все, що відбувається з нами, – реально. І навпаки, якщо наші релігійні або філософські описи світу визнають його ілюзорність – наприклад, якщо ми фізики або буддисти, – то і сновидіння в цьому контексті будуть розглядатися як рух розуму, Ілюзорні образи. Це питання ставлення до життя.

- Можна сказати: "Ну як же?!", почати перераховувати геніальні відкриття, зроблені в сновидінні, імена письменників, музикантів і художників, які знайшли сюжети для своїх творів уві сні, але я цього робити не буду. Я не можу відповісти на це питання, тому що він риторичний: навіщо потрібне життя, в чому його сенс?.. Сон - лише невід'ємна її частина, третина життя. Особисто я не можу дозволити собі викинути цю частину зі сприйняття. Нам всім відведено лише кілька десятків років в цій формі, і ми не можемо ними розкидатися.
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/olard-dikson/vremena-snovideniy-kniga-1-realnost-i-soznanie-za-granicami-y/chitat-onlayn/

Угорі