Всіх знову радий бачити. Ви чули коли-небудь приказку: коли людина з грошима зустрічає людину з досвідом, людина з досвідом йде з грошима, а людина з грошима йде з досвідом
- я особисто в корені з нею не згоден. Тому що, мої партнери і учні йдуть і з досвідом і з грошима!
- Дорогий друже, тебе чекає саме зрозуміле навчання по тому, як заробляти 70 000 рублів-250 00 рублів на елементарному трафіку в посередництві в ремонтах квартир - якщо ти ще не знаєш про що я? - ЧИТАЙ ПОКРОКОВУ СТАТТЮ.
- і повертайся швидше в цю статтю.
- на навчання не буде чарівних таблеток як заробити мільйон рублів за 1 місяць та іншої води. Тільки конкретика і покрокова практика, як дійти до реального результату.
- ви дізнаєтеся від і до, Що таке Посередництво в сфері ремонтів (Дівчина ви або хлопець, немає ніякої різниці, Ви особисто не берете участь в ремонті, тільки забираєте маржу на старті);
- Навчіться проводити аналіз "конкурентів", насправді всі конкуренти це ваші майбутні партнери для заробітку. Це допоможе стартувати просто і без помилок;
- Як ефективно проводити підготовку робочого простору. Це скоротить час роботи і зробить її продуктивніше, а значить прибутковіше;
- вивчимо всі потрібні основи і тонкощі трафіку клієнтів. Ви отримаєте відео про 25 джерел залучення клієнтів, як платних, так і безкоштовних;
- вивчимо один з найважливіших джерел і основ по трафіку з Facebook і Instagram. Ви будете готові заливати трафік дешево, якісно і максимально бюджетно;
- дізнаєтеся як робити креативи для реклами, які працюють;
- Навчіться виділяти цільову аудиторію. Потрапляючи точно в ціль!;
- отримайте особисто від мене авторські скрипти для пошуку партнерів (виконроба і дизайнера) на співпрацю. Без особистих зустрічей з готовим діалогом;
- скрипти продажів, спілкування, дзвінків, закриття угоди - інструменти особисто моєї організації;
- Чек листи для виїзду в поля: що говорити? що робити? як поводитися
- Груповий розбір і консультація тет-а-тет 24/7
- поставимо для вас безкоштовні майданчики для прийняття заявок, як зробила Аліса!
- для запуску вам потрібно всього 600р.
- не потрібно реєструвати ІП, брати на себе відповідальність. Ви ніяк не фігуруєте в Угоді, тільки забираєте свій прибуток з передоплати!
БОНУС: 1 учасник зможе поборотися за приз, закривши першу угоду і отримати від мене фірмовий стиль моєї організації під ключ - безкоштовно.
Саме ці знання та інструменти дозволяють мені в місяць заробити від 180 000₽ до 400 000₽. Цінності 3х років роботи.
Підсумок:
- Вас чекає покроковий інструментарій про те, що робити далі (після навчання), щоб рости і заробляти більше 250 000 рублів.
- на секунду, мій партнер закрив грудень на 1.5 млн.
- тому я знаю про що говорю.
- по-перше, всю технічну базу, яка дає можливість лити трафік з хорошими креативами, без всяких побоювань, типу" У мене не вийде"," це занадто складно " та іншого.
- по-друге, навичка роботи з трафіком і робота з рекламними інструментами-це можливість комбінувати різні проекти.
- по-третє, Ви отримуєте професію, яка буде годувати вас ще мінімум 20 років. Ринок чистий, ринок об'ємний. Маржинальність величезна. Ми не продаємо ремонт, ми продаємо рішення при пошуку виконавця і кращого рішення до ремонту, за що і заробляємо %
- Якщо ви хочете збільшити свій дохід на 70 000 - 250 000 рублів з можливістю подальшого зростання. Здійснювати мрію за мрією, які здійснюються тільки за гроші.
- повним новачкам. Тому що навчання ми розглядаємо все від "А до Я"
- тим хто знає, що таке трафік, як залучати клієнтів, але хоче дізнатися більше фішок для розвитку в посередництві в сфері ремонту квартир. І відчуває, що потрібно група однодумців.
- тим, хто хоче заробляти в Інтернеті без прив'язки до робочого місця з будь-якої точки, бізнес запускається віддалено з дому.
- Кому набридла зарплата в 45 000 за 10 годин роботи кожен день.
- хто хоче стати вільніше, розвиватися, займатися улюбленою справою в зручний для себе час.
- Чи буде підтримка та зворотній зв'язок?
- так, буде! У ній і полягає 80% успіху. В Інтернеті багато інформації, про трафік. Але домогтися результатів в посередництві самостійно дуже складно, довго і витратне. І ще не факт, що вийти. Адже все чого боятися - а чи не кинуть нас? а як спілкуватися з клієнтом? а де шукати партнера? а як себе вести на угоді? Це мій пройдений шлях і їм я ділюся.
- я зацікавлений, щоб ви заробляли, тому-що на 100% впевнений, що ви захочете до мене в партнерство і заробити свій перший капітал.
- ви зможете дозволити собі бути нашим франчайзі.
https://privatelink.de/?https://telegra.ph/Zarabotok-na-posrednichestve-10-12-2