Що нового?

Придбаний [cheesemekiev] Збірник рецептів чізкейків №3 (Вікторія Коваленко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2500 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 74.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
[cheesemekiev] Сборник рецептов чизкейков №3 (Виктория Коваленко)

ЗБІРКА РЕЦЕПТІВ АМЕРИКАНСЬКИХ ЧІЗКЕЙКІВ №3 + ГАЙД «Тонкощі приготування ідеального чіза»!🍰

Нарешті я можу представити вам нову літню збірку рецептів!!! (мова збірки - українська🥰🇺🇦)

Що в ній (дивимося карусельку🙌)?

1. Чіз "Алабама". Тришаровий кавовий чіз з брауні та «безешкою»(все побачите в рецепті😉)
  2. Чіз "Індіана". Чіз с персиками, шоколадом та сиром «Гудбрандсдален»! Вишукане поєднання смаків симфонія ваших рецепторів!
  3. Чіз "Каліфорнія". Смак американського сендвіча з арахісовою пастою та малиновим джемом, але...КРАЩЕ!!!🤪
  4. Чіз "Айова". Моя гордість😌 Чіз з карамельним маслом та волоським горіхом. Це феноменально легко готувати, а смак…неначе ви мільйон годин над ним літали!💔
Всі чізи зі збірки мають неймовірну кремову текстуру, як вершкове масло, яку так люблять клієнти ЧізМі❤

ФОРМАТ: красивий естетичний PDF файл з фотографіями КОЖНОГО кроку приготування чізкейку!

А в ГАЙДІ (що складається з 15 слайдів) ви знайдете купу моїх порад та підказок як і що робити! Він дуже полегшить вам життя!🙏

В актуальному є багато відгуків на рецепти (вкладка «ЗБІРНИКИ»). Там дівчата діляться своїми успіхами і дуже багато з них НЕ кондитери☺

Все вийде!

https://www.instagram.com/p/Cf8eP6kNkLo/

Угорі