[cheesemekiev] Сборник рецептов чизкейков №3 (Виктория Коваленко)
ЗБІРКА РЕЦЕПТІВ АМЕРИКАНСЬКИХ ЧІЗКЕЙКІВ №3 + ГАЙД «Тонкощі приготування ідеального чіза»!
Нарешті я можу представити вам нову літню збірку рецептів!!! (мова збірки - українська
)
Що в ній (дивимося карусельку
)?

ФОРМАТ: красивий естетичний PDF файл з фотографіями КОЖНОГО кроку приготування чізкейку!
А в ГАЙДІ (що складається з 15 слайдів) ви знайдете купу моїх порад та підказок як і що робити! Він дуже полегшить вам життя!
В актуальному є багато відгуків на рецепти (вкладка «ЗБІРНИКИ»). Там дівчата діляться своїми успіхами і дуже багато з них НЕ кондитери
Все вийде!
ЗБІРКА РЕЦЕПТІВ АМЕРИКАНСЬКИХ ЧІЗКЕЙКІВ №3 + ГАЙД «Тонкощі приготування ідеального чіза»!

Нарешті я можу представити вам нову літню збірку рецептів!!! (мова збірки - українська

) Що в ній (дивимося карусельку
)?- Чіз "Алабама". Тришаровий кавовий чіз з брауні та «безешкою»(все побачите в рецепті
) - Чіз "Індіана". Чіз с персиками, шоколадом та сиром «Гудбрандсдален»! Вишукане поєднання смаків симфонія ваших рецепторів!
- Чіз "Каліфорнія". Смак американського сендвіча з арахісовою пастою та малиновим джемом, але...КРАЩЕ!!!

- Чіз "Айова". Моя гордість
Чіз з карамельним маслом та волоським горіхом. Це феноменально легко готувати, а смак…неначе ви мільйон годин над ним літали!

ФОРМАТ: красивий естетичний PDF файл з фотографіями КОЖНОГО кроку приготування чізкейку!
А в ГАЙДІ (що складається з 15 слайдів) ви знайдете купу моїх порад та підказок як і що робити! Він дуже полегшить вам життя!

В актуальному є багато відгуків на рецепти (вкладка «ЗБІРНИКИ»). Там дівчата діляться своїми успіхами і дуже багато з них НЕ кондитери

Все вийде!
https://www.instagram.com/p/Cf8eP6kNkLo/