Що нового?

Придбаний Черга клієнтів для Директолога 2.0 (Степан Ноянов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Оглядовий Курс "черга клієнтів для Директолога 2.0" Автор: Степан Ноянов

хочеш легко знаходити адекватних клієнтів на контекст, готових платити від 20.000 до 90.000 рублів щомісяця?

Без боротьби за замовлення на біржах фрілансу, без спаму по бізнес чатах і без холодних дзвінків по випалених довідниках організацій. Тоді читай ...

у цьому курсі ти отримаєш повну стратегію і технології створення черги клієнтів для Директолога, завдяки яким зможеш вийти на стабільні 100 - 300К в місяць, без пошуку клієнтів по біржах і бізнес чатах.
використовуючи стратегію "ОКД" ти перестанеш залежати від сарафана і вибудуєш повноцінну систему, яка стабільно приводить тобі на консультації 5-20 клієнтів в тиждень , готових платити від 20 до 90 тис.рублів щомісяця і працювати з тобою від 3 місяців до декількох років.

з чого складається курс:
  • 6-ти годинний Оглядовий Курс "ОКД". З нього ти отримаєш всю стратегію, яка необхідна тобі для створення черги клієнтів
  • Індивідуальна стратегічна сесія"План на 300к". За годину я відповім на всі твої питання і ми складемо персональний план, як саме тобі впровадити стратегію "ОКД" і вийти на стабільні 300к в місяць.
  • Доступ до оновлень курсу протягом року. Я періодично оновлюю і перезаписую курс, щоб в ньому завжди була актуальна і робоча інформація.
  • Доступ в "майстерню Директолога" на 90 днів. Це приватне ком'юніті фахівців, де щотижня проводяться додаткові заходи — інтенсиви, розбори, воркшопи...
  • приватний чат зі мною і учасниками. Це дуже цінний ресурс-професійне оточення. Ніщо так не допомагає в досягненні мети як однодумці і підтримка.
Модуль№1 — Огляд стратегії
  • Ти дізнаєшся стратегію створення черги клієнтів для Директолога, яка буде стабільно приносити тобі 100-300К щомісяця - Отримаєш покроковий план впровадження всіх елементів стратегії: що саме робити і в якій послідовності.
  • Я покажу, як адаптувати стратегію під себе, в залежності від твого початкового рівня, щоб вийти на перші стабільні 100к або збільшити поточний дохід, додавши до нього 100-300к зверху.
  • Розберемо технічні моменти, щоб у тебе не виникло складнощів у впровадженні всієї системи.
  • Ти дізнаєшся особливості впровадження технології в соціальній мережі Вконтакте
Модуль№2-ідеальний клієнт
  • Ти дізнаєшся, хто вже зараз готовий платити тобі більше, ніж іншим фахівцям і як це використовувати - Отримаєш алгоритм нішування, за яким зможеш визначити свого ідеального клієнта
  • Я покажу як клієнти вибирають фахівців і що тобі потрібно змінити, щоб тебе вибирали частіше - Розберемо чому саме робота з ідеальним клієнтом дозволяє отримувати більше грошей з проекту, при цьому витрачаючи менше часу - Ти дізнаєшся як про основні критерії ідеального клієнта
Модуль№3-Упаковка
  • Ти дізнаєшся чому в тобі не бачать експерта, здатного вирішити проблему клієнта і чому тобі не довіряють - Отримаєш покроковий план упаковки себе в соціальних мережах
  • Я покажу ,які помилки допускають фахівці з контекстної реклами в оформленні своїх профілів
  • Розберемо в деталях як повинен виглядати профіль затребуваного Директолога Вконтакте
  • Ти навчишся упаковувати свій профіль так, щоб він став магнітом для ідеальних клієнтів
Модуль№4-LTV Продукт
  • Ти дізнаєшся як перейти з разових продажів на LTV продукт з регулярними, щомісячними платежами
  • Отримаєш покроковий план створення LTV продукту за який тобі будуть готові платити від 15 до 90 тис. рублів на місяць
  • Я покажу Як правильно сформувати тарифи і як правильно призначити вартість своїх послуг - Розберемо що таке Система досягнення результату і як з її допомогою створити LTV продукт для ідеального клієнта
  • Ти навчишся збирати і правильно описувати свої послуги, щоб тобі перестали задавати питання " що конкретно ви будете робити?"
Модуль№5-продажі
  • Ти дізнаєшся як без маніпуляцій і настирливого впарювання плавно підвести до продажу і зробити так, щоб він сам запитав " куди платити?"
  • Отримаєш алгоритм спін продажів адаптований під продаж послуг контекстної реклами
  • Я покажу як підготуватися до консультації так, щоб вона пройшла максимально гладко і результативно - Розберемо основні помилки, які допускають Директологи при продажу своїх послуг.
  • Ти навчишся проводити діагностичні консультації після яких клієнти самі хочуть з тобою працювати
Модуль № 6-фільтр
  • Ти дізнаєшся ,як відсівати неадекватних клієнтів на вході, щоб не витрачати на них свій час і нерви - Отримаєш алгоритм кваліфікації клієнтів за трьома основними параметрами, щоб відразу визначати перспективність і готовність до угоди
  • Я покажу, які питання необхідно задати клієнту до початку співпраці, щоб визначити його адекватність - Розберемо технічні моменти, які допоможуть тобі автоматизувати процес фільтрації клієнтів - Ти навчишся фільтрувати клієнтів і допускати до консультації тільки тих, хто максимально відповідає портрету ідеального клієнта
Модуль№7-трафік
  • Ти дізнаєшся як легко налаштувати таргетовану рекламу на власників потрібного тобі бізнесу і в потрібному тобі регіоні - Отримаєш покроковий план запуску рекламної кампанії, який допоможе тобі заповнити свій календар записами на консультацію - Я покажу особливості та технічні моменти Налаштування рекламного Кабінету Вконтакте для реклами послуг контекстної реклами
  • Розберемо основні помилки при запуску трафіку
  • Ти навчишся налаштовувати трафік і заповнювати свій календар консультаціями, коли тобі це необхідно
https://privatelink.de/?https://vk.com/@ligadirectologov-okds

Угорі