Що нового?

Придбаний Черга клієнтів в коучинг на автоматі або прибуткова автоворонка на консультації (Олег Пінський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1912 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

підглянути 1 вічком:
  • доступ до звітів
  • Доступ до матеріалів, які будуть використовуватися для розвитку проекту
реаліті шоу"черга клієнтів в коучинг на автоматі або прибуткова автоворонка на консультації". Підгляньте як я зроблю і адаптуйте під себе систему самоокупної реклами з 3 продуктів, і серію листів, що створюють чергу з платоспроможних клієнтів на консультації на пару тижнів вперед. І все це на автоматі. Тобто коли ви адаптуєте те, що побачите на реаліті під себе, то щоб отримати клієнтів на консультації та коучинг, вам більше не потрібно буде думати про рекламний бюджет, велику кількість текстів, бояться підвищити ціни і т. д. Тому що все, що вам потрібно буде робити - це вчасно відключати рекламу, тому що ваш графік буде забитий записом на пару тиждень вперед, а далі залишиться просто працювати з ними ).
Так, я не сказав про те, що продають консультації все ж залишаться, без них нікуди. Але щось мені підказує, що плюс мінус, кожен 2-3 чоловік буде купувати у вас, після проходження через автоворонку, за рахунок підігріву і попереднього відбору платоспроможних клієнтів. Як це зараз відбувається у моїх клієнтів після запуску продажів коучингу через глибинну довіру. Таким чином, безкоштовні консультації з вимотує перебору всіх підряд, перетворяться на засіб вибору найбільш цікавих клієнтів, робота з якими крім грошей приносить задоволення і круті кейси. І дохід в 100-300 + т. р. в місяць з недосяжного і незрозумілого: "а де взяти клієнтів, а раптом не куплять, а раптом більше клієнтів не прийде?", перетвориться в: "Мені потрібні гроші на це, для цього потрібно провести 10 консультацій з них куплять 3 людини по 100 000 рублів. Ок, ось включаю рекламу і через 3-7 днів все буде".

Головний результат цього реаліті У нас працює прибуткова автоворонка на консультації, що окупає рекламу до 3-х разів і вибудовує чергу на консультації від платоспроможних супер-клієнтів (з 5-10 консультацій в тиждень), на автоматі. З усіх цих безкоштовних консультацій, приблизно третина купує наш коучинг, з чеком від 100 000 рублів і вище.
https://privatelink.de/?http://biznesup.ru/rpavk_pay_pay

Угорі