Що нового?

Набір учасників [[ChernovaArt] Урок по створенню жіночого плаття і аксесуарів (Тетяна Чернова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 478 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Я дуже люблю одягати героїнь своїх фотоартів в шикарні вбрання, декорувати їх золотими прикрасами, дорогоцінними каменями, і напівпрозорими тканинами.
У цьому уроці у вас є унікальна можливість дізнатися всі мої секрети, тонкощі і хитрості, техніки, які я застосовую при коллажировании і домальовуванні одягу.

Я докладно покажу вам на прикладі фотоарту "Принцеса Аврора", як я з нуля збираю наряди. Як зі звичайних предметів, які напевно є в кожному будинку, можна зібрати бальне плаття принцеси.

У своїх уроках Я не тільки показую процес виготовлення тих чи інших речей, але і також пояснюю, для чого і чому я здійснюю ті чи інші дії.
Я розповім, як і з чого я збирала спідницю, як правильно поєднати вихідні, на що потрібно звернути при цьому особливу увагу.

Верх сукні-корсет-заслуговує на особливу увагу. Він також зібраний з декількох частин, декорований візерунком, а також доповнений золотою прикрасою з дорогоцінними каменями.

Золотий візерунок на корсеті малювався повністю, лише деякі, найбільші камені, були сколлажірованни з фотоісходніков.
Тут я також докладно розповім, як малювався візерунок, якими способами можна надати обсягу і текстурности, і які є нюанси і особливості при малюванні металу.

Покажу методи використання візерункового штампа-цього найкориснішого інструменту.
Напівпрозорі тканини і їх особливості - як зробити тканину напівпрозорої, які при цьому використовувати інструменти і техніки - все це ви теж зможете дізнатися, подивившись мій урок "малюю і коллажирую наряди і аксесуари"

Урок рекомендований до перегляду користувачам із середнім рівнем підготовки.
Робота виконана в програмі Adobe Photoshop CC2018 англомовна версія, але всі назви інструментів, фільтрів, коригувальних шарів та інше я промовляю відповідно до російськомовним перекладом.

увага!
В уроці не показується повний процес створення фотоарту" Принцеса Аврора", порушується тільки тема малювання і колажування сукні та аксесуарів на основі даної роботи (ліф, корсет, спідниця, прикраси корсета, напівпрозорий шарф)

загальна тривалість уроку - 1 година 36 хвилин
До уроку додаються додаткові матеріали: авторський набір патернів для візерункового штампа, кілька райдужних текстур для вашої творчості."

https://privatelink.de/?https://vk.com/club173724486?w=product-173724486_2441968%2Fquery

Угорі