це буде потужний онлайн-курс з організації простору вашого будинку
Ми з вами зануримося в психологію, вивчимо тайм-менеджмент, проведемо розхламування, розберемо помилки і організуємо простір у всіх зонах вашого будинку розкладемо все по поличках і обов'язково наведемо порядок не тільки на столі, але і в голові
⠀
Онлай-курс підійде:
Працюючим дівчатам, які мріють, приходячи додому розслаблятися після трудового дня, а не стає заручником безладу і хаосу
Активним матусям, які мріють приділяти більше часу собі та родині
Фрілансерам і підприємцям, які цінують свій час і направляють всі сили на роботу
Творчим особистостям, бо натхнення любить красу і гармонію
Домогосподаркам, які люблять оптимізувати процеси і були б раді розширити свої навички
⠀
на виході ви отримаєте:
Перетворений будинок, наповнений затишком, теплом і гармонією
Власну систему порядку, яка дозволить приділяти всього 15-20 хвилин прибиранню
Вийти з режиму "я сама" і залучити своїх домочадців до наведення порядку
Можливість стати "ледачою господинею" і проводити більше часу з сім'єю, приділяти увагу своїм бажанням і інтересам
Можливість приймати гостей в будь-який момент, не запихаючи за секунду до їх приходу в шафу розкидані по всьому будинку речі
Можливість почати вивчати затребувану професію нашого часу" організатор простору " але про це трішки пізніше
⠀
Курс розрахований на 2 місяці захоплюючої і наполегливої роботи
Я обіцяю, ви точно закохаєтесь заново у свій дім і наповніть його потужною енергетикою

Ми з вами зануримося в психологію, вивчимо тайм-менеджмент, проведемо розхламування, розберемо помилки і організуємо простір у всіх зонах вашого будинку розкладемо все по поличках і обов'язково наведемо порядок не тільки на столі, але і в голові
⠀
Онлай-курс підійде:

⠀
на виході ви отримаєте:

⠀
Курс розрахований на 2 місяці захоплюючої і наполегливої роботи
Я обіцяю, ви точно закохаєтесь заново у свій дім і наповніть його потужною енергетикою

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CEt0KX0n71d/