Що нового?

Набір учасників Чесні живі Тексти (Світлана Патрушева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навчу вас писати тексти так, щоб люди любили і купували все, що ви запропонуєте. Це те, чим я можу допомогти.
Результат: крутий живий контент, здорова впевненість в собі і своєму продукті, багато клієнтів і друзів, офігенна сторінка в соціальній мережі, особистий бренд і гроші. Цьому можна і потрібно навчитися. Я не вірю в"мені не дано". Як психолог, допомагаю "запрягати" тарганів. Самостійно можна, але зі мною швидше і ефективніше. Я "продаю" будь-який продукт через текст вже багато років.
Зараз, в умовах високої конкуренції в "онлайн", треба вміти добре писати і продавати свої послуги.
мій короткий курс з копірайтингу в базі знань Андрія Захаряна, я виступала спікером на конференціях з інфобізу і допомагаю людям заробляти в партнерській програмі. Рік успішних "запусків" нових курсів поспіль зі стіни ВКонтакте сталося завдяки навичкам копірайтингу та письменства. Витрати на рекламу 30к в місяць. Прибутковість одного запуску більше мільйона.

Я хочу і можу навчити вас заробляти.

Як копірайтер і письменник я володію всіма видами і стилями художнього і рекламного слова.

Видаю логіку написання, продажу та продукту. Саму суть, а не готові шаблони. Я зроблю так, щоб ви виділялися на ринку, а не зливалися з однаковими пропозиціями. Можу "розгойдати" креатив і допомогти впоратися зі страхом і лінню.
Хоча, важливо хотіти писати.

Якщо ви зараз не пишете і не вмієте продавати через текст, то у вас немає продажів і клієнтів, навіть якщо ви майстер своєї справи. Вас не видно.

Якщо ви сподіваєтеся передати функцію "Копірайтинг" комусь іншому-то це не особистий бренд, а чужа маячня. Не можна платити за" буквознаки", треба платити за продажі, а людина в наймі не зав'язаний на цей результат і часто не знайомий з"продажами". Якщо це крутий спец, то коштує він дорого.

Треба вчитися писати пости у того, хто ризикує своїми грошима і своєю репутацією. Хто може довести свою експертність. Я-можу.

За результатами ви можете навчитися продавати себе як фахівця і викликати довіру. Ви зможете стати крутим копірайтером, тому що будете знати основи маркетингу. Того, чому люди купують. Ви зможете стати блогером, тому що ваші історії будуть чіпляти.
Це будуть живі історії. Я навчу вас справлятися з" хейтерами "і"тролями".

Ви зможете розповідати про себе цікаво, круто і захоплююче.

З цими знаннями ви в безпеці. У вас є потрібний навик і гроші. Повага ваших клієнтів і передплатників.

Уміння писати і продавати через текст дозволить жити вільно. Отримувати додатковий або основний дохід.
Не ходити на дурну" не свою " роботу. Почнете кайфувати від заробляння, продажів, реклами, письменства.

Страшно жити не своє життя і ніколи не вплинути на світ. Чи не висловити свою душу, талант. Адже ви не тільки заробляєте, але і вкладаєте в своє оточення. Почнете створювати хороші пости, добрі новини, цікаві історії. Допомагати людям.

Це краще, ніж тихо або голосно заздрити, злитися і мовчати. Це краще, ніж пропустити момент, коли треба виходити в онлайн.

Поки справжні фахівці, експерти не "продають" себе-нішу заповнює поверхнева і брехлива хрень, успішно " давить "на болі і" обіцяє " великий результат.
У підсумку люди просто розчаровуються, наприклад, в психологів і не йдуть до фахівця. І звичайно, травмуються через неякісний псевдо-тренер і псевдо-фахівець.

Я хочу показати, як можна чесно робити свою роботу і гідно, з повагою до себе і клієнтів, про це розповідати. Без суєти, впарювання і обману. Це мені огидно і цього не буде.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-104402412_27781

Угорі