Що нового?

Набір учасників Чистка родових програм (Марина Реснайс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
це швидше за все почалося не з вас і навіть не з ваших батьків...
тяжка спадщина, важка доля. Повторення батьківського сценарію нещасливого життя. Люди з проявленими екстрасенсорними здібностями як правило мають важкий родової негатив, зруйновані дитячо-батьківські відносини.
чи треба там колупатися?і що ми в силах змінити, А куди не варто і потикатися.
Та й як це зробити, якщо навіть невідомо в чому ж завинили перед вищими силами Ваші прабатьки?
прибирати родової негатив потрібно обов'язково, так як він надає на нас надзвичайно сильний вплив.
Ми кожною клітинкою пам'ятаємо всі події, що йдуть за родом.
Що б ми не планували зробити в житті, то, звідки ми прийшли, впливає на те, куди ми йдемо, а значить і на кінцевий результат.
Недозволений тягар минулого впливає на сьогодення.
починати потрібно з відносин з батьками, які важливі, незалежно від того, були вони хорошими чи ні. Обійти це не можна. Історія вашого роду-це ваша історія. Подобається нам це чи ні, вона живе в нас.
Якими б не були відносини, батьків неможливо стерти або вирвати з пам'яті.вони є в нас, а ми-частина їх, навіть якщо ніколи не бачилися з ними.
Далі, просуваючись в минуле, ми повинні раз по раз звільняти свою родову історію від чорних плям. Це довгий і важкий процес. І так, це почалося не з нас. Але в наших силах це перервати. Ми з Вами, багато, переписуємо родової сценарій і нехай ці зміни підуть на благо вашому роду.
Прийшовши на чистку родових програм ви на 7 днів поринете в минуле.ми будемо терпляче очищати рід потужними енергопрактиками до сьомого коліна.
Звідки це пішло?
У зороастризмі докладно описано в"Книзі предків". Заратустра називав це Фаравахар або Родорад — родове дерево. У зороастризмі це одне з ключових понять. Фравахар зображувався у вигляді диска з крилами, який символізував Ангела-хранителя або окрилене Сонце.
Ви можете в мережі знайти безліч картинок, як воно виглядає. У Персії вірили, що людині треба знати всіх предків до 7-го коліна.
перше покоління-я сам, що живе нині.
друге покоління-мої батьки в кількості 2-х чоловік.
третє-мої бабусі і дідусі (четверо).
четверте-прабабусі і прадідусі (8). 5. П'яте-прапрадідусі, прапрабабусі (16).
шосте-діди прадідів (32).
сьоме-прадіди прадідів (64 персони).
Чи знає хтось своїх предків так далеко? Думаю, навряд чи.
раніше більше носилися з родоводом. Тепер є інші документи, що підтверджують приналежність до того чи іншого роду.

У Персії явно жили мудрі люди і вони вважали, що кожне покоління роду несе свою енергетику
1 коліно - отримує енергію Сонця
2-е — енергію Місяця, яка впливає на наше здоров'я, найближче оточення і емоції.
3— е - передають нам рівень інтелекту, таланти і обдарованість.
4-е — прямо впливає на наш любовний сценарій і фінансове становище.
5 — е - дає волю і амбіції, і навіть агресію
6— е - впливає на соціальне становище
і найважливіше 7-е (прадіди прадідів) визначають "фатум", тобто долю.
це та сама матриця, де вже написано наше сьогодення і майбутнє.
Один відомий психіатр Чезаре Ломброзо, досліджуючи родові древа відомих маніяків-вбивць, виявив, що у кожного з них в роду було багато злочинців і агресивних родичков саме до 7-го коліна.
Сподіваюся, Вас це переконало в тому, що при чищенні родових програм не потрібно лінуватися. Потрібно реально чистити весь рід і саме до 7-го коліна.
Приходьте на чистку і позбавте свій рід
і майбутнє своїх дітей від важкої спадщини.
https://privatelink.de/?https://mymagic-school.ru/clean_generic

Угорі