Що нового?

Набір учасників Читаємо разом по-англійськи. Always (Діана Семеничева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9188 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 207.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як легко і швидко розширити свій словниковий запас?

Читання книги від початку до кінця!

Тривалість програми-10 місяців

Який найефективніший і швидкий спосіб істотно поповнити словниковий запас? Читати заради задоволення, тренуючи при цьому читання + аудіювання! Чим більше ви читаєте і слухаєте цікаві вам історії, тим швидше поліпшується ваш англійський! Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!

У нашому клубі ми читаємо тільки неадаптовані, неймовірно захоплюючі книги англійською мовою. У нас за плечима вже 6 повністю прочитаних від кірки до кірки книг, включаючи шедеври класичної літератури і сучасні бестселери. Заняття в клубі настільки захоплюючі, що Моїх учнів неможливо відірвати від них. Як правило, заняття тривають не менше 3 звичайних (не академічних) годин.

що читаємо цього разу?
Книгу "Always" популярного автора в російськомовному просторі Sarah Jio/Сари Джіо. Найвідоміші твори цієї американської письменниці - " фіалки в березні "і"Ожинова зима".

Чому я взяла саме цю книгу? Нетривіальний, захоплюючий сюжет. Причому написано так життєво, пронизливо, відчуваєш себе якщо не учасником подій, що розгортаються, то активним спостерігачем абсолютно точно. Книга читається неймовірно легко, на одному диханні.

Зізнаюся, історія, розказана в цій книзі, зворушила мене до глибини душі! Я прочитала її запоєм. Післясмак від цієї книги залишився зі мною надовго. Впевнена, ця історія не залишить і вас байдужим!

Крім цього, книга фактично побудована на живих діалогах. Ось вона граматика для реального спілкування в дії! Саме те, що нам з вами потрібно. Тут можна практично будь-яку фразу брати на озброєння і тут же використовувати!

автор-Діана Семеничева
Коуч, спікер і організатор найбільших конференцій, автор успішного онлайн-проекту "ефективна Англійська з експертом", автор і ведуча інтенсивних тренінгів та семінарів з англійської мови, відома своєю ефективною методикою.

Діана навчає тільки на живих, цікавих, надихаючих матеріалах носіїв мови. З нею ви поринете в реальний англійську мову, англійську мову, а не в навчальні посібники. Зазвичай про тренінги Діани кажуть: "Це більше, ніж англійська!".

"З 2010 року я займаюся онлайн-навчанням. Навчаю тільки реальному англійської мови. За 9 років мої тренінги пройшли понад 71 400 осіб. Багато хто починає розуміти мову носіїв мови вже на 2-3 занятті, тобто після 1-2 занять люди роблять те, що їм не вдавалося зробити роками!"

https://privatelink.de/?https://info.engexpert.ru/private-club-always/

Угорі