Моя нова зошит-тренажер для розвитку швидкочитання у підлітків і дорослих!
⠀
Рада поділитися з вами прекрасною новиною! Я завершила роботу над своїм новим зошитом-тренажером з розвитку швидкочитання у підлітків і дорослих і рада вам її представити!
⠀
Зошит складається з 8 готових уроків по 90 хвилин.
100 сторінок практичної інформації і більше 80 вправ і технік, що розвивають навик швидкочитання.
⠀
Я вибрала тільки самі перевірені і показали ефективність вправи і зробила не просто збірник, а систему постановки навички швидкочитання від простого до складного.
⠀
Зошит-ТРЕНАЖЕР підійде:
⠀
Педагогам, які хочуть викладати швидкочитання дітям від 12 років і дорослим. Зошит містить готові інструкції до вправ і тексти для читання.
Педагогам середніх і старших класів, які хочуть навчити дітей ефективно читати, працювати з інформацією, готуватися до контрольних та іспитів.
Батькам, які хочуть навчити своїх дітей читати в 2-3 рази швидше, поліпшити пам'ять, увагу, концентрацію, працездатність, щоб підвищити успішність в школі.
Підліткам, які хочуть скоротити час на читання і виконання домашніх завдань на користь хобі, захоплень і спілкування.
Студентам для швидкого освоєння знань за професією.
Дорослим людям, які хочуть активізувати свій мозок і нарешті прочитати книги, які так хотілося, але через нестачу часу не виходило.
Всім, хто вже займався з дітьми по моїй робочого зошита "Читаю легко", досяг швидкості читання 150 слів в хвилину і хоче розвивати її далі.
⠀
Електронний формат зошита дозволить роздрукувати (як в кольоровому, так і в одноколірному форматі) потрібну кількість примірників для всіх ваших дітей або учнів, зробити посібник багаторазовим і використовувати багаторазово. А також зручно застосовувати на заняттях онлайн.
⠀
У подарунок до зошита-тренажера я зробила новий збірник таблиць Шульте для підвищення ефективності ваших тренувань зі швидкочитання.
електронний формат
⠀
Рада поділитися з вами прекрасною новиною! Я завершила роботу над своїм новим зошитом-тренажером з розвитку швидкочитання у підлітків і дорослих і рада вам її представити!
⠀
Зошит складається з 8 готових уроків по 90 хвилин.
100 сторінок практичної інформації і більше 80 вправ і технік, що розвивають навик швидкочитання.
⠀
Я вибрала тільки самі перевірені і показали ефективність вправи і зробила не просто збірник, а систему постановки навички швидкочитання від простого до складного.
⠀
Зошит-ТРЕНАЖЕР підійде:
⠀

⠀
Електронний формат зошита дозволить роздрукувати (як в кольоровому, так і в одноколірному форматі) потрібну кількість примірників для всіх ваших дітей або учнів, зробити посібник багаторазовим і використовувати багаторазово. А також зручно застосовувати на заняттях онлайн.
⠀
У подарунок до зошита-тренажера я зробила новий збірник таблиць Шульте для підвищення ефективності ваших тренувань зі швидкочитання.
електронний формат
https://privatelink.de/?https://clever-akademia.ru/chitayu_bystro