Конфайнмент-моделювання допомагає побачити зв'язки, про які ви не підозрюєте; дозволяє передбачити розвиток всіх подій; знайти слабкі ланки і реалізувати будь-який проект максимально ефективно.
що буде на вебінарі:
Наприклад: дводенний семінар " Модель жіночої психіки. Навчіться розуміти жінок". Він цілком і повністю представлений у вигляді конфайнмент-схеми. Тим, хто був на самому семінарі, коли я роз'яснював біля дошки, було все зрозуміло. Складніше тим, хто придбав семінар в запису. У людини, яка дивиться все це в записі, можуть виникнути питання: "а що це за блоки, а чому вони розташовані так? А що це за стрілки між блоками?".
після цього заходу таких питань більше не буде.
Ви будете розуміти, почнете самі системно мислити, моделювати, прогнозувати, робити більш глибокий аналіз особистісних процесів і взаємин в колективі, зрозуміліше і передбачуваніше стануть бізнес процеси. Хтось зможе самостійно заповнювати конфайнмент.
Звичайно, десь в Інтернеті є курс від самого Гагіна Тимура Володимировича. Можливо, він загальнодоступний. І він зрозуміліше стане після"читання конфанменту".
На моєму заході, я буду давати все послідовно, з початку, з того, що для вас дійсно важливо, того, що вами може бути застосовано.
І я буду відповідати на ваші запитання.
що буде на вебінарі:
- я розповім, що таке конфайнмент
- чим він відрізняється від інших систем
- які є вигоди і відмінності
- розповім, як будувати моделі
- розповім про типові елементи конфайнмента, причини обумовлюють їх розташування
- Дам приклади конфайнмент-систем
- поясню суть взаємозв'язків у системі
- ви дізнаєтеся порядок заповнення конфайнмента, логічні елементи, схеми, все, що стосується графічного виконання
- дізнаєтеся, як все це використовувати на практиці
- Ви отримаєте пояснення за тими схемами, які я вже давав і розповідав
Наприклад: дводенний семінар " Модель жіночої психіки. Навчіться розуміти жінок". Він цілком і повністю представлений у вигляді конфайнмент-схеми. Тим, хто був на самому семінарі, коли я роз'яснював біля дошки, було все зрозуміло. Складніше тим, хто придбав семінар в запису. У людини, яка дивиться все це в записі, можуть виникнути питання: "а що це за блоки, а чому вони розташовані так? А що це за стрілки між блоками?".
після цього заходу таких питань більше не буде.
Ви будете розуміти, почнете самі системно мислити, моделювати, прогнозувати, робити більш глибокий аналіз особистісних процесів і взаємин в колективі, зрозуміліше і передбачуваніше стануть бізнес процеси. Хтось зможе самостійно заповнювати конфайнмент.
Звичайно, десь в Інтернеті є курс від самого Гагіна Тимура Володимировича. Можливо, він загальнодоступний. І він зрозуміліше стане після"читання конфанменту".
На моєму заході, я буду давати все послідовно, з початку, з того, що для вас дійсно важливо, того, що вами може бути застосовано.
І я буду відповідати на ваші запитання.
https://privatelink.de/?http://burkhan.ru/webinar46/