Програма курсу
Теми
До курсу ми зберемо карти учасників,
щоб викладач могла пояснювати
матеріал на ваших прикладах.
Ваші результати
після курсу
Тетяна Смирнова
викладач школи китайської метафізики Наталії Пугачової, консультант Бацзи і Феншуй, автор проекту "Феншуй стратегії для практиків", викладач-практик Ци мень Дунь Цзя: веде як особисте, так і групове навчання Ци мень Дунь Цзя.
"Я обожнюю свою роботу, тому що за допомогою цих методів мої клієнти легко вирішують найскладніші і, здавалося б, невирішувані питання, пов'язані з бізнесом, кар'єрою і відносинами.
Мене надихають їх результати, коли зі мною виходить те, що "без мене не виходило, і складається те, що без мене не складалося", - як говорив відомий кіноперсонаж Гоша, він же Гога, він же Жора з фільму "Москва сльозам не вірить".
Я допомагаю тим, хто хоче отримати результат швидко, і процес отримання цього результату зробити легким і приємним.
Всі ці методи перевірені на практиці, так як я використовую їх більше 15 років"
Перлина Ци мень
Теми
До курсу ми зберемо карти учасників,
щоб викладач могла пояснювати
матеріал на ваших прикладах.
- вступне заняття. Повторюємо основи Ци мень і Бацзи.
- Палац долі. Його елементи та їх вплив на життя людини. У чому сильні і слабкі сторони людини.
- визначення сили/слабкості палацу долі.
- точки сили в карті життя Ци мень Дунь Цзя. Як їх використовувати для поліпшення життя
- визначення палаців багатства, влади, нащадків, ресурсів, друзів
- вертикальний аналіз палаців багатства, влади, нащадків, ресурсів, друзів
- Значення містиків в карті життя
- Значення Тай Суй в карті життя
- протягом Ци в палаці життя. Злиття, зіткнення, сезони, покарання та інші комбінації та їх вплив
- течія Ци між палацами в карті життя
- блокування течії Ци і способи усунення
- корисний палац і його використання для корекції життя
- символічні зірки
- особливі карти Ци мень Дунь Цзя і їх трактування
- важливі події в житті людини. Як визначити час подій.
- важливі аспекти в карті життя (особисті відносини, багатство, відносини з родичами, здоров'я, самореалізація)
- періоди удачі і невдачі в карті життя
- вибір найкращого сценарію життя
- прогнозування подій
- побудова річного, місячного прогнозу
- корекція карти життя
- 21 тема (орієнтовно 12 уроків)
- практичні розбори
- Методички до всіх уроків
- Записи уроків в особистому кабінеті
- Скайп-чат
- секретний бонус
- Свідоцтво про закінчення курсу
- знижка на участь в інших курсах по Ци мень в розмірі 10%
Ваші результати
після курсу
- навчитеся читати долю людини по розкладу Ци мень;
- зможете розповісти про характер людини, її прагнення, способи комунікації з людьми, звички;
- побачите, що потрібно розвивати, що скорегувати, щоб налагодити життя;
- зможете визначити періоди у Вашому житті коли можливі ті чи інші події;
- отримайте алгоритм як вам краще діяти в тих чи інших ситуаціях, щоб отримати результат;
- визначте що вам допомагає в житті і на що ви можете спертися, а що, навпаки, заважає рухатися вперед;
- зможете визначити в яких сприятливих періодах і енергіях ви проживаєте і на підставі цього зробити прогнози;
- дізнаєтеся дієві методи корекції свого життя для поліпшення вашої удачі;
- отримайте повний набір матеріалів для роботи і підтримку після навчання!
Тетяна Смирнова
викладач школи китайської метафізики Наталії Пугачової, консультант Бацзи і Феншуй, автор проекту "Феншуй стратегії для практиків", викладач-практик Ци мень Дунь Цзя: веде як особисте, так і групове навчання Ци мень Дунь Цзя.
"Я обожнюю свою роботу, тому що за допомогою цих методів мої клієнти легко вирішують найскладніші і, здавалося б, невирішувані питання, пов'язані з бізнесом, кар'єрою і відносинами.
Мене надихають їх результати, коли зі мною виходить те, що "без мене не виходило, і складається те, що без мене не складалося", - як говорив відомий кіноперсонаж Гоша, він же Гога, він же Жора з фільму "Москва сльозам не вірить".
Я допомагаю тим, хто хоче отримати результат швидко, і процес отримання цього результату зробити легким і приємним.
Всі ці методи перевірені на практиці, так як я використовую їх більше 15 років"
Перлина Ци мень
https://privatelink.de/?http://npugacheva.com/zhizn_pr/