Що нового?

Набір учасників Чоловіча сила maximum (Валерія Агінська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Не завжди мужність полягає в м'язистій фігурі і дорогій машині, всі ці атрибути померкнуть на раз, якщо в найвідповідальніший момент ви не зможете показати себе на висоті в ліжку з жінкою. З відео курсу "чоловіча сила Maximum" ви дізнаєтеся:

• як керувати своєю ерекцією під час сексу;
  • ТОП 5 технік збільшити член, без операції;
  • як поліпшити і розвинути свою потенцію;
  • як зберегти чоловічу силу на довгі роки;
  • техніки прискорення або уповільнення оргазму.
для кого цей курс?

• Для чоловіків, які бажають бути крутими коханцями
  • Для тих, хто хоче керувати і контролювати збудження в сексі
  • Для тих, хто хоче вміти доводити жінку до яскравого оргазму
  • Для чоловіків, що стежать за своїм чоловічим інтимним здоров'ям
  • Для чоловіків, які бажають зберегти і примножити свою чоловічу силу
  • Для справжніх самців, які хочуть увійти в 1% кращих коханців, на думку жінок

поширені запитання
я і так все вмію, навіщо мені вчитися?
В даному відеокурсі зібрані унікальні авторські техніки з підвищення якості чоловічого сексуального життя, поліпшення чоловічого інтимного здоров'я і потенції. Завдяки нашій методиці, будь-який чоловік може повністю взяти під контроль свою еякуляцію, за бажанням сповільнювати або прискорювати оргазм. Ви також будете володіти відмінним чоловічим здоров'ям і відмінна ерекція збережеться до глибокої старості.

Чому я повинен керувати ерекцією та оргазмом?
Зробив справу-гуляй сміливо.
За статистикою, для того, щоб жінка відчула оргазм, їй потрібно не менше 15 хвилин прелюдії і приблизно стільки ж часу сам секс. Ви впевнені, що можете їй забезпечити такий проміжок часу для статевого акту? А як щодо вашого чоловічого здоров'я? Якщо його не зміцнювати, велика ймовірність того, що завчасно у вас можуть трапитися проблеми з потенцією і ерекцією. А це означає, що не бачити вам чоловічої сили до 90 років.

Чи варто переживати, що потенція не завжди міцна і тривала у чоловіка?
Варто! Адже саме хороша міцна потенція і означає, що чоловік здоровий.
Будь-який чоловік, при появі у нього проблем з потенцією просто зобов'язаний негайно усувати причини викликали ослаблення потенції. Наш сексолог Валерія Агінська розробила спеціальні вправи для того, щоб ви ніколи не турбувалися щодо слабкої потенції і погіршення ерекції і при перших же ознаках цієї проблеми, могли їх відразу усунути.

https://privatelink.de/?https://www.aginskaya.com/kursy-dlya-muzhchin/erekcia

Угорі