Що нового?

Придбаний Чоловічі таємниці (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 478 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Аудіокомплект "чоловічі таємниці". Сокровенне і несподіване про чоловіків з перших рук.

Тривалість запису-три з половиною години.

Жінки не розуміють чоловіків. Головним чином тому, що чоловіки - це інша культура. Вона відрізняється від жіночої культури не радикально, але все ж досить, щоб створювати певні труднощі. Іноді ці труднощі здаються нездоланними, але якщо знати особливості чоловічої культури - все стає простіше!

Я займаюся чоловічою психологією від народження, а професійно - з 2006 року. За цей час я накопичив безліч корисної і важливої інформації, яку зазвичай розповідаю чоловікам. Але одного разу я подумав-А чому тільки чоловікам? Адже жінкам теж хочеться знати чоловічі таємниці! І, можливо, жінкам навіть важливіше знати ці таємниці. Я зробив спеціальний аудіо-матеріал, в якому розкриваю, мабуть найголовніші чоловічі таємниці. Принаймні, головні для жінок.

ось які чоловічі таємниці я вам розповім:
  • чим відрізняється чоловічий підхід до життя від жіночого.
  • чому чоловік часто робить все наперекір.
  • Що заважає чоловікові сказати"я був неправий".
  • У чому таємна жіноча влада над чоловіком (підказка - не в сексі).
  • чому чоловік уникає роботи по дому.
  • що чоловіка дратує в жінці.
  • чому у більшості чоловіків постійно занижена самооцінка.
  • чому чоловік ніколи не слухає порад жінки та ще й злиться, хоча ви хочете йому тільки добра.
  • Чому чоловіки такі бездушні і думають тільки про себе.
  • як вплинути на чоловіка.
це тільки сама верхівка айсберга. Аудіо-матеріал під зав'язку набитий чоловічими таємницями-великими і дрібними. Треба підкреслити-це не домисли і не переспів популярних книг на кшталт "чоловіки з Марса...". Це виразний виклад наукових досліджень, опублікованих, в основному, на Заході. Якщо щось з цього і публікують у нас, то, зазвичай, такою мовою, що розібратися неможливо. Я розібрався, пов'язав зі своїм досвідом і тепер пропоную вам.

https://privatelink.de/?https://zygmantovich.com/

Угорі