онлайн-курс психо-фізичного розвитку для чоловіків
ПРИВЕДИ себе в ресурсний стан і виріши свої головні завдання
що отримаєш:
теорія
непарні дні (пн, ср, пт)
Відео-уроки (15-25 хв) енергійно і глибоко, простою мовою про найважливіше і фундаментальне
відкриваються в особистому кабінеті, дивишся в зручний час.
ПРАКТИКА
завдання по темі уроку для дослідження і опрацювання: як ти себе проявляєш в цій сфері і що можна змінити
для зручності є чек-листи, щоб не забути.
Звички
будемо впроваджувати корисні і закривати деструктивні, щоб підняти стан і качнути чоловічі риси характеру
тут тобі допоможе командний двіж.
тренування
парні дні (вт, чт, сб)
тобі будуть доступні класи з різних дисциплін.
Можеш спробувати все або вибрати вподобане
(п'ятниця)
що за движ без конкуренції і змагань?
Участь просто дасть тобі дуже багато енергії. А заодно побачиш як проявляєшся в конкурентному середовищі і проведеш аналогію зі своєю справою.
КОМАНДА
ти — Напарник — група.
Груповий чат із земляками (10-15 осіб). Це створює залученість і розпалює інтерес.
А так само можливість розбирати свої завдання з живою людиною, не замикаючись в собі. Тут починається ініціація.
це 50% цінності всього курсу.
прямий ефір
відповіді на питання і живі розбори за підсумками тижня.
Єгоров в прямому ефірі відповідає на питання, а так само проводить живі розбори. Дбайливо і по-доброму.
Мене звуть Єгоров Сергій.
Я психотерапевт, працюю в Гештальт підході п'ятий рік.
Одружений. У нас росте син і ми з дружиною хочемо "потроїти наш успіх".
З 2017 року займаюся проектом "Вітчизна". Дуже люблю свою справу. Тут я по-справжньому щасливий!
Також навчаю чоловіків поводженню з вогнепальною зброєю в рамках походів в гірсько-лісисту місцевість. Також відпрацьовуємо навички взаємодії в загоні та надання першої допомоги.
Мій батько-підполковник, захисник блокадного Ленінграда, викладач ВКА ім.Можайського, спортсмен (бокс, академ.веслування)
- ЯКЩО ТОБІ ЦЕ ВІДГУКУЄТЬСЯ, ТО Я РАДИЙ ЗА ТЕБЕ! ТОМУ ЩО ТИ В ПРАВИЛЬНОМУ МІСЦІ!
ПРИВЕДИ себе в ресурсний стан і виріши свої головні завдання
що отримаєш:
- поліпшиш свій стан і знайдеш відповіді і розвинеш якості характеру для вирішення важливих завдань
- поліпшиш ЗДОРОВ'Я, піднімеш рівень чоловічих статевих гормонів, приведеш тіло до бажаної форми
- поліпшиш свої відносини з грошима і зрозумієш, що робив НЕ так
- зробиш відносини в СІМ'Ї тепліше і вирішиш ПРИЧИНУ повторюваних конфліктів
- ОПРАЦЮЄШ негативні сценарії свого роду, що впливають на ЗДОРОВ'Я, гроші і відносини
- СФОКУСУЄШСЯ на важливому і зробиш необхідні кроки в розвитку своєї справи
теорія
непарні дні (пн, ср, пт)
Відео-уроки (15-25 хв) енергійно і глибоко, простою мовою про найважливіше і фундаментальне
відкриваються в особистому кабінеті, дивишся в зручний час.
ПРАКТИКА
завдання по темі уроку для дослідження і опрацювання: як ти себе проявляєш в цій сфері і що можна змінити
для зручності є чек-листи, щоб не забути.
Звички
будемо впроваджувати корисні і закривати деструктивні, щоб підняти стан і качнути чоловічі риси характеру
тут тобі допоможе командний двіж.
тренування
парні дні (вт, чт, сб)
тобі будуть доступні класи з різних дисциплін.
Можеш спробувати все або вибрати вподобане
- Йога
- силова
- Статодинамика
- дихальні практики
- пробіжки з одногрупниками
(п'ятниця)
що за движ без конкуренції і змагань?
Участь просто дасть тобі дуже багато енергії. А заодно побачиш як проявляєшся в конкурентному середовищі і проведеш аналогію зі своєю справою.
КОМАНДА
ти — Напарник — група.
Груповий чат із земляками (10-15 осіб). Це створює залученість і розпалює інтерес.
А так само можливість розбирати свої завдання з живою людиною, не замикаючись в собі. Тут починається ініціація.
це 50% цінності всього курсу.
прямий ефір
відповіді на питання і живі розбори за підсумками тижня.
Єгоров в прямому ефірі відповідає на питання, а так само проводить живі розбори. Дбайливо і по-доброму.
Мене звуть Єгоров Сергій.
Я психотерапевт, працюю в Гештальт підході п'ятий рік.
Одружений. У нас росте син і ми з дружиною хочемо "потроїти наш успіх".
З 2017 року займаюся проектом "Вітчизна". Дуже люблю свою справу. Тут я по-справжньому щасливий!
Також навчаю чоловіків поводженню з вогнепальною зброєю в рамках походів в гірсько-лісисту місцевість. Також відпрацьовуємо навички взаємодії в загоні та надання першої допомоги.
Мій батько-підполковник, захисник блокадного Ленінграда, викладач ВКА ім.Можайського, спортсмен (бокс, академ.веслування)
- ЯКЩО ТОБІ ЦЕ ВІДГУКУЄТЬСЯ, ТО Я РАДИЙ ЗА ТЕБЕ! ТОМУ ЩО ТИ В ПРАВИЛЬНОМУ МІСЦІ!
https://privatelink.de/?https://marafon.otechestvo.club/#topibrat