Що нового?

Придбаний Чоловік. Гроші. Секс (Єлизавета Устюгова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1800 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 93.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Марафон моя найпотужніша програма. Пройде він з 21-25 грудня. Я знаю, багато хто з вас дуже хочуть потрапити в мій закритий жіночий клуб. Потрапити туди можуть тільки ті хто пройде марафон. Поясню чому. У клубі ми з дівчатами походимо вищий пілотаж в темі відносин, грошей, самооцінки, кар'єри і.т. д щоб розуміти ці теми вам потрібна міцна база. Марафон і є ця база

З учасницями марафону ми будемо займатися 5 вечорів по дві години. З восьми до десяти вечора з невеликою перервою ( все буде зберігатися в записі, якщо не встигнете за часом не переживайте) , закрита група тут в Instagram для учасниць марафону + після кожного ефіру ви будете робити домашню роботу, я особисто її перевіряю у кожної. Ніяких кураторів . Тому я і обмежую число учасниць 30 місць + мій лист очікування

День 1
База. Це той необхідний мінімум по психології без якого як на мене так взагалі не можна прожити. Самооцінка, межі + розберемося з тим що вам потрібно доя щастя

День 2
Чоловік. Структура і стратегія щасливих відносин. Хтось набиває шишки і розбиває серце, а хтось знає чітку схему поведінки і будує своє щастя з чоловіком. Ви цю схему дізнаєтеся

День 3
Гроші. Головні секрети грошового мислення і тяжіння грошей за один вечір

День 4
Стать. Особиста привабливість, жіночність сексуальність і фішки для самої кришесносной близькості з коханим чоловіком.

День 5
Відповіді на питання. Жодна учасниця марафону не піде без чіткого розуміння того що ми пройшли.

Ціна участі 4900 і повірте мені, ви дуже швидко окупите ці гроші. Я знаю свою справу і роблю це добре і так, мої дівчата насправді змінюють своє життя.

Вам потрібно до мене? Велкам. Викуповуйте собі місце за посиланням в шапці профілю і не забудьте додатися в закриту групу, вам на пошту прийде лист.

Не сумнівайтеся, йдіть до мене на марафон і ви самі здивуєтеся, наскільки круто почне змінюватися ваше життя

https://www.instagram.com/p/CIxTetIncCx/

Угорі