цей курс про те, як сформувати сімейні традиції - міцний фундамент сім'ї. На курсі мова піде про порядки, правила, традиції, засади. Порядках любові, які допомагають родині жити довго. Традиціях, які дають можливість жити щасливо довгу і таку різну спільне життя."
Ви отримаєте: матеріали курсу
Курс для вас, якщо:
Всі щасливі сім'ї схожі один на одного, кожна нещаслива сім'я нещаслива по-своєму.
Ви отримаєте: матеріали курсу
Курс для вас, якщо:
- вже в шлюбі. Тут 2 варіанти: "все добре", і хочеться просто "прокачатися" і оновити свій список традицій. "Все погано" і потрібно щось міняти, виправляти, налагоджувати
- скоро весілля. Ви хочете вступити в шлюб "в усі зброї"? Ви хочете бути готовою і підготовленою? Тоді цей тренінг-правильний вибір. 10 модулів, щоб вибудувати "правильний" для вашої родини порядок з самого початку.
- працюєте з сім'ями. Ви психолог, психотерапевт, сексолог або просто працюєте з сім'ями? Влаштовуєте весілля,заходи? При роботі з сім'ями важливо знати і враховувати особливе значення традицій, допомагати виявляти і створювати їх.
- знання "про запас" - ви не в шлюбі і не плануєте створювати сім'ю найближчим часом, але у вас є близькі, з якими" потрібно " вибудовувати відносини. Є сім'я, в якій ви виросли і хочеться поліпшити відносини в ній. Я, Ти, ми. Про важливість бути разом і окремо. Як не втратити себе і як правильно давати свободу собі і партнеру. Може, ви плануєте сім'ю в далекому майбутньому і просто "запасаєтеся" знаннями?
Знання на тренінгу корисні не тільки тим, хто подав заяву в ЗАГС або знаходиться на порозі розлучення. Ці знання допоможуть організувати своє власне життя з іншою людиною.
Програма курсу: - спільність. У чому полягає, що важливо робити разом, а що не обов'язково, психологія спільності
- Проводи та зустрічі. Як ви прощаєтесь і зустрічаєтесь? Які "якоря" використовувати і чому це важливо.
- Сімейна рада. Про вирішення виникаючих питань і плануванні.
- сімейний бюджет. Як залишатися в злагоді в питанні грошей. Спільний бюджет, потрібен чи ні!?
- за сімейним столом. Рецепти, секрети смачних і правильних вечерь, традиції сімейних обідів.
- Теща/свекруха. Як Ваші родичі впливають на Вас і ваші стосунки. І що з цим робити?
- Свята. Як зробити так, щоб це були дійсно свята, які з кожним роком Вас об'єднують
Всі щасливі сім'ї схожі один на одного, кожна нещаслива сім'я нещаслива по-своєму.
https://privatelink.de/?https://isemizorovacource.com/