Презерватив використовується як засіб від контрацепції. Але більшість презервативів не є ідеальними. В першу чергу вони зменшують чутливість вашого члена і знижують задоволення жінки, в яку входить вже не член, а якась гумова писька. Вона і сама може гумової піською собі подрочить.
Я невпинно помічав, як презерватив губить пристрасть, бажання, задоволення, кайф і відносини. І я кладу цьому кінець! Свій кінець! Якщо і вам необхідно використовувати презерватив, я знаю який точно краще. Він тонше, він не смердить, як інші марки, він одягається на член легко і безтурботно і жінка відчуває вас краще, а значить ви є для неї кращим коханцем і вона здатна насолодитися вами більше, що безпосередньо впливає на вашу сексуальне життя і відносини і щастя в майбутньому і ймовірність зради в майбутньому!
Ось чим я займаюся. Ось як це важливо. Я провів досліди. Я навіть брав презервативи в рот, що-б самому порівняти смак і відчуття і виявити кращий. Чи знайшов я найкращий? Можливо. Це точно один з кращих презервативів в світі і в Росії його не так вже просто знайти, тому я замовляю їх безпосередньо з США і це варто того. Зробіть собі приємно, змініть своє сексуальне життя, дайте більше насолоди партнерці і подивіться це відео в повній версії.
До ваших послуг бути радий. Ваш професіонал і радник, напевно один з кращих на землі в ці роки.
- Роман Кудрявцев.
Тривалість відео: 12 хвилин 02 секунди